Ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Ερνάντες, κατέκτησε το πρωτάθλημα του Κατάρ, με την ομάδα που κοουτσάρει, την Αλ Σαντ. Πρόκειται για έναν εμβληματικό παίκτη, ο οποίος έχει «διδάξει» τη θέση του μέσου. Έχει πετύχει αρκετά στην καριέρα του, αλλά αυτήν τη φορά πήρε και ένα πρωτάθλημα ως προπονητής. Ο Τσάβι Ερνάντες συνεχίζει τις επιτυχίες […]

Ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Ερνάντες, κατέκτησε το πρωτάθλημα του Κατάρ, με την ομάδα που κοουτσάρει, την Αλ Σαντ.

Πρόκειται για έναν εμβληματικό παίκτη, ο οποίος έχει «διδάξει» τη θέση του μέσου. Έχει πετύχει αρκετά στην καριέρα του, αλλά αυτήν τη φορά πήρε και ένα πρωτάθλημα ως προπονητής.

Ο Τσάβι Ερνάντες συνεχίζει τις επιτυχίες στο Κατάρ. Ο Καταλανός προπονητής κατέκτησε την Κυριακή (7/3) το πρωτάθλημα του Κατάρ, με την ομάδα του, την Αλ Σαντ.

Η Αλ Σαντ κέρδισε με εμφατική εκτός έδρας «τριάρα», την Ουμ Σαλάλ και βρίσκεται με αυτόν τον τρόπο στο +12, τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Δείτε σε βίντεο τη νίκη με 3-0 επί της αντιπάλου:

Η ομάδα που βρίσκεται από κάτω απ’ την Αλ Σαντ είναι η Αλ Ντουχαΐλ.

Επιτυχία το… αήττητο πρωτάθλημα

Ο Τσάβι έχει καταφέρει να περάσει τη φιλοσοφία του, στους παίκτες που κοουτσάρει. Μάλιστα, μια απ’ τις επιτυχίες του είναι να έχει κυριαρχήσει απόλυτα η Αλ Σαντ.

Η ομάδα του Κατάρ έχει σε 18 ματς, 16 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Από τον Ιούλιο του 2019, ο Τσάβι βρίσκεται στην ομάδα ως προπονητής. Κατευθείαν, αφού κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Έχει προλάβει κι έχει φτάσει τους 6 τίτλους στην προπονητική καριέρα του. Έχει κατακτήσει το Κύπελλο του Κατάρ δύο φορές (2020,2021), το Σούπερ Καπ Κατάρ (2019), το Emir of Qatar Cup (2020) και το Stars Cup (2019,2020).

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик