Η Μπαρτσελόνα με πολλες αλλαγές σε ένα ακόμα αγώνα στο Τσάμπιονς Λιγκ έβγαλε γούστα και πρόσφερε γκολ και θέαμα.  Η ομάδα του Κούμαν… καθάρισε την μπουγάδα από το πρώτο μέρος. Και ούτε. Ουσιαστικά από το πρώτο μισό του ημιχρόνου, στο οποίο βρέθηκε να προηγείται με 3-0. Η όποια πίεση μπορεί να υπήρχε για τους Καταλανούς, […]

Η Μπαρτσελόνα με πολλες αλλαγές σε ένα ακόμα αγώνα στο Τσάμπιονς Λιγκ έβγαλε γούστα και πρόσφερε γκολ και θέαμα. 

Η ομάδα του Κούμαν… καθάρισε την μπουγάδα από το πρώτο μέρος. Και ούτε. Ουσιαστικά από το πρώτο μισό του ημιχρόνου, στο οποίο βρέθηκε να προηγείται με 3-0. Η όποια πίεση μπορεί να υπήρχε για τους Καταλανούς, έφυγε από πάνω τους στο 14’. Μάλιστα στο 4ο γκολ ο Μπρέθγουεϊτ κέρδισε πέναλτι και το έκανε γκολ ο Ντεμπελέ που ήταν μέσα και στα τρία γκολ. Έτσι, οι Καταλανοί έγιναν η πρώτη ομάδα στην ιστορία του θεσμού που κερδίζει πέναλτι σε πέντε σερί ματς.

Ο Γάλλος άσος των «μπλαουγκράνα» έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του στον εκτός έδρας αγώνα με τη Φερεντσβάρος με μία τρομερή έμπνευση. Ο Ζόρντι Άλμπα από αριστερά έβγαλε μια σέντρα στο πρώτο δοκάρι και ο 29χρονος μεσοεπιθετικός με πολύ ωραία κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ντίμπουτς με τακουνάκι.

Στο 21ο λεπτό ο Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ έκανε το 0-2 για τους Καταλανούς και στο 27ο ο Ουσμάν Ντεμπελέ στο 0-3.

Στο δεύτερο γκολ της Μπαρτσελόνα χρειάστηκαν, 33 πάσες μέχρι η μπάλα να φτάσει στον Μπρέθγουειτ και εκείνος να γράψει το 2-0 εναντίον της Φερντσβάρος. 

https://www.youtube.com/watch?v=ygK_mTccW-4

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ