Στην αναμέτρηση της Ακτής Ελεφαντοστού με την Αιθιοπία για τα προκριματικά του Copa Africa, ο διαιτητής του ματς σωριάστηκε στο έδαφος. Αρκετά σοκαριστική στιγμή κατά την αναμέτρηση των προκριματικών για το Κύπελλο Αφρικής, καθώς ο Τσαρλς Μπούλου κατέρρευσε στο 81ο λεπτό. Ο ίδιος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ώστε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Φυσικά, […]

Στην αναμέτρηση της Ακτής Ελεφαντοστού με την Αιθιοπία για τα προκριματικά του Copa Africa, ο διαιτητής του ματς σωριάστηκε στο έδαφος.

Αρκετά σοκαριστική στιγμή κατά την αναμέτρηση των προκριματικών για το Κύπελλο Αφρικής, καθώς ο Τσαρλς Μπούλου κατέρρευσε στο 81ο λεπτό. Ο ίδιος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ώστε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Φυσικά, όπως καταλαβαίνετε, για κάποια λεπτά επικράτησε πανικός, με τους παίκτες να σπεύδουν άμεσα πάνω στον διαιτητή. Όπως επίσης, μετέπειτα σειρά πήραν τα ιατρικά επιτελεία των δύο ομάδων.

Ο Γκανέζος διαιτητής μεταφέρθηκε με φορείο εκτός αγωνιστικού χώρου, ενώ μετέπειτα πήγε στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Εν τέλει, ο αγώνας διεκόπη (3-1 η Ακτή Ελεφαντοστού), καθώς μετά από αρκετή καθυστέρηση, ο τέταρτος διαιτητής ήταν Ιβοριανός. Κι ως εκ τούτου δεν μπορούσε να διευθύνει το ματς.

https://www.youtube.com/watch?v=6Xyh9nbiWes

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ