Στο πρωτάθλημα συνεχίζει να είναι η απόλυτη πρωταγωνίστρια η ομάδα του Σιμεόνε και είναι το μεγάλο φαβορί για τον φετινό τίτλο, αλλά με το αρνητικό σερί που τρέχει κινδυνεύει να τα τινάξει όλα στον αέρα.. Πρώτα η γκέλα με την ισοπαλία εντός με Θέλτα, δεύτερη γκέλα στο εκτός με την Λέβαντε που έμεινε στο 1-1 […]

Στο πρωτάθλημα συνεχίζει να είναι η απόλυτη πρωταγωνίστρια η ομάδα του Σιμεόνε και είναι το μεγάλο φαβορί για τον φετινό τίτλο, αλλά με το αρνητικό σερί που τρέχει κινδυνεύει να τα τινάξει όλα στον αέρα.. Πρώτα η γκέλα με την ισοπαλία εντός με Θέλτα, δεύτερη γκέλα στο εκτός με την Λέβαντε που έμεινε στο 1-1 και σήμερα ήττα εντός από την Λεβαντε που έγινε ο κακός της δαίμονας..

Παραμένει πρώτη αλλά με την διαφορά να βρίσκεται στο +6 από την Ρεάλ Μαδρίτης.και με αυτό το πρόσωπο που βγάζει τελευταία έβαλε μπελάδες από μόνη της. Πάλι καλά για τον Σιμεόνε που την φετινή χρονιά Ρεάλ και Μπαρτσελόνα δεν βλέπονται. γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν θα κοιτούσε τίτλο.

Εικόνα

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έκανε την δεύτερη φετινή ήττα της στην La Liga, με τον κακό της δαίμονα Λεβάντε. 

Και, ξαφνικά μέσα σε τέσσερις ημέρες, η Λεβάντε έκοψε πέντε βαθμούς (!) από την πρωτοπόρο Ατλέτικο Μαδρίτης (την Τετάρτη την υποχρέωσε σε ισοπαλία 1-1), η οποία μπορεί να δει το άνετο προβάδισμά της στη La Liga να μειώνεται σημαντικά.

Αν η δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης νικήσει απόψε στο Βαγιαδολίδ την ομώνυμη ομάδα (20/2, 22:00, Cosmote Sport 2 HD) θα βρεθεί στο -3, έστω και με ματς περισσότερο, από τους Ροχιμπλάνκος, οι οποίοι δεν άξιζαν να χάσουν βάσει εμφάνισης, αλλά την… πάτησαν από την απίθανη Λεβάντε και, μάλιστα, μέσα στο σπίτι τους (0-2).

Ο Χοσέ Λουίς Μοράλες, με αρκετή δόση τύχης, άνοιξε το σκορ (30′), έχοντας χάσει νωρίτερα μια μεγάλη ευκαιρία και υποχρεώνοντας την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε να δεχθεί γκολ για έβδομο διαδοχικό ματς, κάτι που συμβαίνει μόλις για δεύτερη φορά επί εποχής «Τσόλο», αλλά πρώτη μόνο σε αγώνες πρωταθλήματος. Και, προσοχή, μιλάμε αισίως για εννέα χρόνια.

Η Ατλέτικο αντέδρασε εντυπωσιακά στο δεύτερο ημίχρονο, όπου είχε φάουλ του Λουίς Σουάρες που σταμάτησε στο δοκάρι και τουλάχιστον εφτά κλασικές ευκαιρίες, αποτυγχάνοντας όμως να νικήσει τον (αναπληρωματικό) τερματοφύλακα Ντάνι Κάρδενας.

Στις καθυστερήσεις, ο Γιάν Όμπλακ προωθήθηκε μήπως καταφέρει να ισοφαρίσει, διαμαρτυρήθηκε ότι του έγινε πέναλτι και στην κόντρα, σε κενό τέρμα, ο Χόρχε Ντε Φρούτος σφράγισε μια ιστορική νίκη για την Λεβάντε, η οποία δεν τα είχε καταφέρει ποτέ στην έδρα της Ατλέτικο και, φέτος, νίκησε και στο «σπίτι» της Ρεάλ!

Η Ατλέτικο, η οποία έχασε με τραυματισμό τον Χοσέ Μαρία Χιμένες και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το ματς με την Τσέλσι στο Champions League, βλέπει Ρεάλ και Μπαρτσελόνα να… ξερογλείφονται με τις απώλειες της, ενώ η Λεβάντε ανέβηκε στην όγδοη θέση και, γιατί όχι, μπορεί να ονειρεύεται ακόμα και την έξοδο στο Europa League.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ατλέτικο Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик