Τρελές καταστάσεις σε γήπεδο για το πρωτάθλημα της Ζάμπια και στον αγώνα  Green Buffaloes – Nkana FC και για την ιστορία οι γηπεδούχοι κέρδισαν με 5-0. Τρελαμένος οπαδός θέλει να τσακίσει στο ξύλο τον προπονητή της ομάδας του, προφανώς γιατί δεν άντεξε την πεντάρα, και από την άλλη ένοπλος αστυνομικός βγάζει το όπλο του και σημαδεύει τον οπαδό. Πιο […]

Τρελές καταστάσεις σε γήπεδο για το πρωτάθλημα της Ζάμπια και στον αγώνα  Green Buffaloes – Nkana FC και για την ιστορία οι γηπεδούχοι κέρδισαν με 5-0. Τρελαμένος οπαδός θέλει να τσακίσει στο ξύλο τον προπονητή της ομάδας του, προφανώς γιατί δεν άντεξε την πεντάρα, και από την άλλη ένοπλος αστυνομικός βγάζει το όπλο του και σημαδεύει τον οπαδό.

Nkana FC, Green Buffaloes FC face possible sanctions over fan trouble |  Goal.com

Πιο συγκεκριμένα στον αγώνα, πρωταθλήματος Green Buffaloes εναντίον Nkana FC είχαμε σκηνές από κινηματογραφική ταινία δράσης. Αρχικά ένας εξαγριωμένος οπαδός προσπάθησε να χτυπήσει τον προπονητή της ομάδας που υποστηρίζει (λογικά της χαμένης) και αφού του ρίχνει κάτι ψιλές προσπαθεί να την κάνει με ελαφρά όταν βλέπει έναν αστυνομικό να τον κυνηγάει. Δεν σταματάει και το “όργανο” της τάξης αποφασίζει να τον σημαδέψει με το όπλο του με σκοπό να κάνει τι; Ευτυχώς δεν είχαμε άσχημη κατάληξη.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ