Άνω κάτω έγιναν στην Αργεντινή με Τρανς παίχτρια ποδοσφαίρου, που κατάφερε και πήρε άδεια να αγωνιστεί στην πρώτη κατηγορία του γυναικείου ποδοσφαίρου Αργεντινής. Σύντομα και στην Εθνική ομάδα. Πολλες αντιδράσεις προκάλεσε στην Αργεντινή η απόφαση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας να βγάλει δελτίο στην τρανσέξουαλ Μάρα Γκόμες στο γυναικείο πρωτάθλημα της χώρας.  Πολλοί εξοργισμένοι Αργεντίνοι που χαρακτήρισαν […]

Άνω κάτω έγιναν στην Αργεντινή με Τρανς παίχτρια ποδοσφαίρου, που κατάφερε και πήρε άδεια να αγωνιστεί στην πρώτη κατηγορία του γυναικείου ποδοσφαίρου Αργεντινής. Σύντομα και στην Εθνική ομάδα.

Πολλες αντιδράσεις προκάλεσε στην Αργεντινή η απόφαση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας να βγάλει δελτίο στην τρανσέξουαλ Μάρα Γκόμες στο γυναικείο πρωτάθλημα της χώρας. 

Πολλοί εξοργισμένοι Αργεντίνοι που χαρακτήρισαν «ντροπιαστική» και «άδικη» την απόφαση της ομοσπονδίας.

Η ποδοσφαιρίστρια της Βίλα Σαν Κάρλος παραδέχτηκε πως δεν περίμενε να πάρει έγκριση για να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα γυναικών  και στις 7 Δεκεμβρίου η 23χρονη επιθετικός έκανε ντεμπούτο με ήττα 7-1 εναντίον της Λανούς. Η αλήθεια είναι ότι ήταν εκτός αγώνα και δεν έδειξε τα καλά στοιχεία που έβγαζε στο πρόσφατο παρελθόν της.

Έτσι έγινε η πρώτη τρανς ποδοσφαιριστής που έπαιξε στη πρώτη κατηγορία του ποδοσφαίρου της Αργεντινής. 

Πριν παίξει για την πρώτη κατηγορία του γυναικείου ποδοσφαίρου, είχε πολύ καλό πέρασμα από το Platense Amateur League, με την Iris Association, την UOCRA και την AFI Las Malvinas. Ταυτόχρονα αναδείχθηκε πρώτη σκόρερ στις δύο σεζόν της με συνολικά 33 γκολ (15 + 18)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν