Η Ρόμα του Φονσέκα ξέραμε ότι έχει σοβαρό πρόβλημα κόντρα στους ανταγωνιστές της, αλλά στον αγώνα κυπέλλου με την Σπέτσια φρόντισε να μας δείξει ότι το πρόβλημα πλέον είναι μεγαλύτερο. Τεράστιο μπαμ και αποκλεισμός από το θηρίο Σπέτσια και μάλιστα εντός έδρας και τώρα οι καμπάνες χτυπάνε πολύ δυνατά. Για ποιον: Μα για τον Φονσέκα […]

Η Ρόμα του Φονσέκα ξέραμε ότι έχει σοβαρό πρόβλημα κόντρα στους ανταγωνιστές της, αλλά στον αγώνα κυπέλλου με την Σπέτσια φρόντισε να μας δείξει ότι το πρόβλημα πλέον είναι μεγαλύτερο. Τεράστιο μπαμ και αποκλεισμός από το θηρίο Σπέτσια και μάλιστα εντός έδρας και τώρα οι καμπάνες χτυπάνε πολύ δυνατά. Για ποιον: Μα για τον Φονσέκα που ήδη ο Αμερικάνος ιδιοκτήτης Νταν Φρέντκιν κάνει περίεργες σκέψεις.

Στο τέλος της σεζόν ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του και υπάρχει όρος που προβλέπει την αυτόματη ανανέωσή του σε περίπτωση εξόδου στο Champions League. Αλλά…θα προλάβει να φτάσει μέχρι το τέλος της σεζόν;

Εικόνα

Ρόμα – Σπέτσια 2 – 4 (2 – 2)

Η Σπέτσια επικράτησε με 4-2 της Ρόμα στην διαδικασία των πέναλτι και απέκλεισε τους “τζαλορόσι” από το Coppa Italia και μάλιστα στο “Ολίμπικο” της Ρώμης.

Μια ομάδα που είναι 11η θέση αλλά κατάφερε να πάρει την πρόκριση από την ομάδα. της Ρώμης και να προκαλέσει μεγάλο σεισμό.

Τον Δεκέμβριο του 2015 οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί ξανά στο Olimpico γα τη φάση των “16” του Coppa Italia και η Σπέτσια, η οποία ήταν στη Serie B τότε, είχε κάνει την έκπληξη και είχε πάρει μεγάλη πρόκριση στα πέναλτι (0-0 κανονική διάρκεια). Το γεγονός ότι πέντε χρόνια και ένα μήνα μετά έγινε ξανά το ίδιο, αν και οι φιλοξενούμενοι είναι ομάδα της Serie A πλέον, κάνει ακόμη χειρότερο τον αποκλεισμό-σοκ της Ρόμα

Έχει παγώσει με Φονσέκα ο Νταν Φρέντκιν και η ανανέωση απομακρύνεται!

Η ομάδα του Πάουλο Φονσέκα έπρεπε, με βάση όσα έλεγαν οι ίδιοι, να μπει φουριόζα στο ματς μετά την ήττα από τη Λάτσιο στο ντέρμπι, αλλά τελικά βρέθηκε να χάνει με 0-2 στο 15′! Έκαναν φάσεις στο τελευταίο 10λεπτο του πρώτου μέρους και τελικά μείωσαν στο 43′ με πέναλτι του Πελεγκρίνι (1-2).

Οι Ρωμαίοι είχαν ένα ημίχρονο στη διάθεσή τους για να ανατρέψουν την κατάσταση, αλλά ο Μπόρχα Μαγιοράλ έχανε όσες ευκαιρίες τού παρουσιάζονταν

 Μέχρι που ήρθε το 73′, όταν ο Ισπανός φορ συνεργάστηκε ωραία με τον Μχιταριάν και αυτός έκανε το 2-2, δίνοντας ώθηση στην ομάδα του για να ψάξει την ανατροπή στα τελευταία λεπτά.

Στην παράταση με 9 παίχτες (αφού η Ρόμα μέσα σε ένα λεπτό έμεινε με 9 παίκτες: Δεύτερη κίτρινη στον Μαντσίνι στο 91′, αποβολή και του τερματοφύλακα Πάου Λόπεθ στο 92′ για χτύπημα στον Πικολι εκτός περιοχής) δέχτηκε δυο γκολ και η ωραία παράσταση έλαβε τέλος. Και μάλιστα πολύ πικρό για τους Τζαλορόσι.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν