Θυμάστε που κάποτε έλεγαν στρατιωτάκια αμίλητα, ακούνητα, αγέλαστα. Το παλιό παιδικό παιχνίδι, όπου ένα παιδί «τα φυλάει» και, μόλις τελειώσει το μέτρημα, προσπαθεί να κάνει τους ακίνητους συμπαίκτες του να κουνηθούν ή να γελάσουν; Όποιος κάνει κάτι από τα δύο, βγαίνει από το παιχνίδι, όπως προβλέπουν οι κανονισμοί. Κάπως έτσι, έκανε και ο κίπερ στον […]

Θυμάστε που κάποτε έλεγαν στρατιωτάκια αμίλητα, ακούνητα, αγέλαστα. Το παλιό παιδικό παιχνίδι, όπου ένα παιδί «τα φυλάει» και, μόλις τελειώσει το μέτρημα, προσπαθεί να κάνει τους ακίνητους συμπαίκτες του να κουνηθούν ή να γελάσουν; Όποιος κάνει κάτι από τα δύο, βγαίνει από το παιχνίδι, όπως προβλέπουν οι κανονισμοί. Κάπως έτσι, έκανε και ο κίπερ στον αγώνα του Ρουμάνικου πρωταθλήματος και σίγουρα ήταν ο νικητής του παιχνιδιού. Γιατί ο εκτελεστής του πεναλτι ακόμα ψάχνεται να βρει τί έγινε!

Ο Ρουμάνος Φλορίν Νίτα της Σπάρτα Πράγας παίρνει δικαιωματικά τον τίτλο του πιο «ψαρωτικού» τερματοφύλακα που έχουμε δει σε εκτέλεση πέναλτι.

Ο τερματοφύλακας της Σπάρτα Πράγας, ο Φλορίν Νίτα, ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο ματς της περασμένης Κυριακής με τη Σίγκμα Όλομουτς.

Ο Ρουμάνος γκολκίπερ ήταν αποφασιστικός για την ομάδα του, αποκρούοντας μια εκτέλεση πέναλτι, όταν το σκορ ήταν ισόπαλο 2-2.

Ο Νίτα όμως έγινε viral γι’ αυτό που έκανε πριν την εκτέλεση πέναλτι.

Ο 33χρονος κίπερ στεκόταν ακούνητος στη γραμμή του τέρματος, έχοντας τα χέρια πίσω από την πλάτη.

Ο Florin Constantin Niță είναι Ρουμάνος  και αγωνίζεται για την Σπάρτα Πράγας Ξεκίνησε την καριέρα του στην Concordia Chiajna, πριν επιστρέψει στην FC Steaua București όπου ήταν ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας. Κέρδισε έξι τίτλους με την Στεάουα και στην συνέχεια πήρα μεταγραφή για την ομάδα της Πράγας.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα