Ο Αργεντινός τεχνικός της Λιντς, Μαρσέλο Μπιέλσα, έβαζε τους παίκτες του να μαζεύουν τα σκουπίδια για τρεις ώρες. Για ποιο λόγο το έκανε αυτό; Σίγουρα πρόκειται για έναν ικανό προπονητή, αλλά και για έναν ιδιόρρυθμο άνθρωπο. Ο λόγος για τον Μαρσέλο Μπιέλσα, Αργεντινός προπονητής της Λιντς. Είναι γνωστός με το ψευδώνυμο «El Loco» (ο τρελός). […]

Ο Αργεντινός τεχνικός της Λιντς, Μαρσέλο Μπιέλσα, έβαζε τους παίκτες του να μαζεύουν τα σκουπίδια για τρεις ώρες. Για ποιο λόγο το έκανε αυτό;

Σίγουρα πρόκειται για έναν ικανό προπονητή, αλλά και για έναν ιδιόρρυθμο άνθρωπο. Ο λόγος για τον Μαρσέλο Μπιέλσα, Αργεντινός προπονητής της Λιντς.

Είναι γνωστός με το ψευδώνυμο «El Loco» (ο τρελός). Όμως, αυτός ο «τρελός» έδωσε ένα μάθημα ζωής στους παίκτες του. Αυτό το έκανε όταν ανέλαβε την αγγλική ομάδα, δηλαδή το καλοκαίρι του 2018.

Ο Μπιέλσα έψαξε και ανακάλυψε πως ένας μέσος οπαδός της ομάδας πρέπει να εργαστεί για τρεις ώρες, ώστε να αγοράσει ένα εισιτήριο για να δει την ομάδα.

Έτσι, έβαλε τους ποδοσφαιριστές του, να συγκεντρώνουν όλα τα σκουπίδια στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, για τρεις ώρες.

Φυσικά, ο λόγος δεν ήταν για να τους κουράσει ή να τους… δυσκολέψει τη ζωή και την καθημερινότητά. Αλλά καθαρά συμβολικός. Ήθελε να τους διδάξει να εκτιμούν το πόσο δούλευαν οι οπαδοί της ομάδας, ώστε να μπορέσουν να δουν την ομάδα τους σε κάθε αναμέτρηση!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ