Η αγγλική ομάδα και ο Πορτογάλος τεχνικός της, Ζοσέ Μουρίνιο, έχουν ξετρελαθεί με έναν παίκτη της Bundesliga, έχοντάς τον στο ραντάρ για το καλοκαίρι. Η Τότεναμ φέρεται να παρακολουθεί αρκετές περιπτώσεις παικτών. Ένας εξ αυτών φέρεται να έχει ξετρελάνει και τον «Special One», Ζοσέ Μουρίνιο. Κι δεν είναι άλλος από τον Μαρσέλ Σάμπιτσερ, ο οποίος […]

Η αγγλική ομάδα και ο Πορτογάλος τεχνικός της, Ζοσέ Μουρίνιο, έχουν ξετρελαθεί με έναν παίκτη της Bundesliga, έχοντάς τον στο ραντάρ για το καλοκαίρι.

Η Τότεναμ φέρεται να παρακολουθεί αρκετές περιπτώσεις παικτών. Ένας εξ αυτών φέρεται να έχει ξετρελάνει και τον «Special One», Ζοσέ Μουρίνιο. Κι δεν είναι άλλος από τον Μαρσέλ Σάμπιτσερ, ο οποίος αγωνίζεται στη Λειψία.

Ο 27χρονος αμυντικός μέσος έχει συμβόλαιο έως το 2022, όμως δύσκολα θα παραμείνει στη Γερμανική ομάδα σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Μάλιστα, η Τότεναμ είχε «ενοχλήσει» την πλευρά του παίκτη, για ενδεχόμενη συμφωνία από τον Γενάρη. Όμως, τότε δεν είχε ευδοκιμήσει.

Παρόλα αυτά, ο παίκτης αρέσει πολύ στον Μουρίνιο, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ξεχωρίσει την ενέργειά του και την τεχνική του κατάρτιση. Πιστεύοντας πως ο ίδιος έχει ό,τι χρειάζεται για να βοηθήσει τους «πετεινούς».

Φέτος, ο Σάμπιτσερ έχει σε 32 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, επτά τέρματα, έχοντας σερβίρει στους συμπαίκτες του ακόμη έξι!

Δείτε τον σε δράση:

https://www.youtube.com/watch?v=tBocfSNnoGM

https://www.youtube.com/watch?v=leHJ5X89Qwk

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λειψία

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τότεναμ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ