Ο Ουαλός διεθνής δεν είναι ακόμα αυτός που περίμεναν οι φίλοι της Τότεναμ και σίγουρα δεν είναι ο παλιός  τρομερός ποδοσφαιριστής, που ήταν το μεγάλο ίνδαλμα των φίλων της ομάδας. Η αγωνιστική απραξία είναι ο κυριότερος λόγος, αλλά και η ηλικία του, αφού δεν πια παιδαρέλι, αφού είναι στα 31. Αλλά το πρόβλημα με τους […]

Ο Ουαλός διεθνής δεν είναι ακόμα αυτός που περίμεναν οι φίλοι της Τότεναμ και σίγουρα δεν είναι ο παλιός  τρομερός ποδοσφαιριστής, που ήταν το μεγάλο ίνδαλμα των φίλων της ομάδας. Η αγωνιστική απραξία είναι ο κυριότερος λόγος, αλλά και η ηλικία του, αφού δεν πια παιδαρέλι, αφού είναι στα 31. Αλλά το πρόβλημα με τους συχνούς τραυματισμούς δεν είναι τυχαίο, ούτε συμβαίνει τώρα. Υπήρχε και στην Ρεάλ.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ μετά από δύο δύσκολα χρόνια στην Μαδρίτη, στην Τότεναμ έχει την ευκαιρία να ξαναδείξει τις πολύ μεγάλες δυνατότητες που έχει, στην ομάδα που τον ανέδειξε και ο κόσμος τον αγαπάει και ζητούσε την επιστροφή του. Το διάστημα που έπαιξε στα σπιρούνια και έφτιαξε το όνομά του στο αγγλικό αλλά και στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο ήταν από το 2007 μέχρι το 2013.

Αλλά είναι επιρρεπείς στους τραυματισμούς αφού ο άσος της Τότεναμ απέκτησε 22 τραυματισμούς με την Ρεάλ. Μόλις επέστρεψε στους Σπερς είχε τον πρώτο τραυματισμό του που ανέβαλε το ντεμπούτο του, και τώρα μέσα σε λίγο καιρό για δεύτερη φορά τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός 

Εκτός δράσης για μερικές εβδομάδες θα μείνει ο Γκάρεθ Μπέιλ, εξαιτίας ενός προβλήματος στο γαστροκνήμιο. Αυτό δήλωσε ο Ζοζέ Μουρίνιο, στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα της Τότεναμ με τη Φούλαμ (30/12) για την Premier League.

«Δεν θα έλεγα ότι είναι κάτι σοβαρό, αλλά θα χρειαστεί μερικές εβδομάδες» είπε ο Πορτογάλος τεχνικός, χωρίς να δώσει πιο ακριβές χρονοδιάγραμμα για το διάστημα απουσίας του Ουαλού επιθετικού, ο οποίος τραυματίστηκε πριν τα Χριστούγεννα, στον αγώνα του League Cup με τη Στόουκ Σίτι.

Εκτός του Μπέιλ, ο Μουρίνιο δεν υπολογίζει για την αναμέτρηση με τη Φούλαμ και τον επίσης τραυματία Τζιοβάνι Λο Σέλσο, ενώ αμφίβολοι είναι οι Λούκας Μόουρα και Βινίσιους.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τότεναμ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ