Είχε πει ότι θα αποχαιρετήσει τον φίλο του με τον δικό του τρόπο, και παρόλο τα δικά του προβλήματα που αντιμετωπίζει με την υγεία του πατέρα του, έπαιξε και σκόραρε κόντρα στην Ιντερνασιονάλ ενώ φορούσε την φανέλα του Μαραντόνα. Ο Κάρλος Τέβες ήθελε να πετύχει γκολ και με τον δικό του τρόπο να το αφιερώσει στον […]

Είχε πει ότι θα αποχαιρετήσει τον φίλο του με τον δικό του τρόπο, και παρόλο τα δικά του προβλήματα που αντιμετωπίζει με την υγεία του πατέρα του, έπαιξε και σκόραρε κόντρα στην Ιντερνασιονάλ ενώ φορούσε την φανέλα του Μαραντόνα.

Ο Κάρλος Τέβες ήθελε να πετύχει γκολ και με τον δικό του τρόπο να το αφιερώσει στον Μαραντόνα, που έφυγε πριν λίγες μέρες.

Εικόνα

«Είναι πολύ δύσκολο να εκφράσω αυτό που νιώθει κανείς με αυτή τη φανέλα. Δεν μπορώ να το εκφράσω με λόγια. Είναι η καλύτερη φανέλα που έχω φορέσει. Αυτή η φανέλα σε κάνει να παίζεις καλά. Δεν θα μπορούσα να παίξω άσχημα. Ήξερα ότι θα σκοράρω

Ήθελα να το αφιερώσω στην οικογένεια Μαραντόνα γιατί νιώθω σαν αυτόν και ό, τι κάνω στο γήπεδο είναι λίγο. Είναι κάτι το ξεχωριστό. Είναι μια φανέλα που φοράς και σου δίνει άλλη ενέργεια. Μία άλλη δύναμη. Το συναίσθημα που ένιωσα όταν σκόραρα με τη φανέλα του δεν περιγράφεται. Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα. Είναι ένα συναίσθημα θλίψης και χαράς παράλληλα που είναι πολύ δύσκολο να εξηγηθεί.

Ο Ντιέγο είναι Θεός για εμάς. Ελπίζω ότι μπορούμε να δώσουμε αυτή τη χαρά στον Ντιέγο κερδίζοντας το Copa Libertadores».

Ο “Απάτσι” του ποδοσφαίρου ήταν πολύ κοντά τον μεγάλο Ντιέγκο Μαραντόνα και ο θάνατος του τον έχει κάνει κουρέλι ψυχικά. Αυτό φάνηκε και στον αγώνα της Κυριακής με την Μπόκα να αντιμετωπίζει την Νιούελς και η ομάδα του να αποδίδει με τον δικό της μοναδικό τρόπο τις τιμές στο δικό της Ντιεγκίτο.

Ο Τέβες δεν έπαιξε, αφού δεν μπορούσε να αντέξει το ψυχολογικό βάρος, αφού ας μην ξεχνάμε ότι ο πατέρας του νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο και έμεινε στο σπίτι με την μητέρα του και είδε τον αγώνα από την τηλεόραση. 

Tην Πέμπτη είχε επισκεφτεί την Casa Rosada για να χαιρετήσει τελευταια φορά  τον Μαραντόνα και να δει την οικογένειά του. Η τελευταία του συνάντηση με τον Ντιέγκο ήταν στον αγώνα της Μπόκα με την Χιμνάσια στις 8 Μαρτίου, και μετά το γκολ είχε τρέξει στον πάγκο για να τον αγκαλιάσει και να τον φιλήσει λέγοντας «Για τον Ντιέγκο τα πάντα»

Diego Maradona, Carlos Tevez - Diego Maradona and Carlos Tevez Photos - Argentina v Mexico: 2010 FIFA World Cup - Round of Sixteen - Zimbio

Ο Κάρλος  εκμυστηρεύτηκε στους στενούς του φίλους, ότι στο Πόρτο Αλέγκρε εναντίον της Ιντερνασιονάλ για το Copa Libertadores, θέλει να αγωνιστεί για να αφιερώσει ένα γκολ στον Ντιέγκο. «Θέλει να παίξει τώρα για να αποτίσει φόρο τιμής στον φίλο του» είπαν από το περιβάλλον του.

Βρίσκεται σε 17 ημέρες αγωνιστικής απραξίας, αλλά με γεμάτη σεζόν αφού σε 12 αγώνες έχει πετύχει 15 γκολ.

Ο Κάρλος Αλμπέρτο Τέβες είναι ένα κλασικό παράδειγμα των χωρών της Νότιας Αμερικής. Από την φτώχεια στην κορυφή. Αλλά μετά από πολλά χρόνια μέσα στα γήπεδα o “Απάτσι” με πολλές όμορφες στιγμές και διακρίσεις αποκάλυψε ότι το τέλος είναι κοντά. Πόσο κοντά; Στο τέλος του πρωταθλήματος!

Ο Τέβες κλήθηκε να δώσει εκατοντάδες μάχες όμως μέσα απ’ αυτές «έχτισε» χαρακτήρα και πάλεψε για το κάθε τι. Έγινε πεισματάρης, σκληρός και για πολλούς δεν είναι το καλύτερο παιδί που μπορούμε να βρούμε. Ψέμα; Φυσικά κι όχι.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ