Η Μπαρτσελόνα έπαθε και έμαθε από την φετινή σεζόν. Παράλληλα βλέπει πως ο Λιονέλ Μέσι είναι στα “ποδοσφαιρικά τελευαία” του. Η ανάγκη για νέους διαδόχους και συγκέντρωση ταλέντου είναι τεράστια. Ο Λαπόρτα σε συνεργασία φυσικά με το τεχνικό τιμ της ομάδας, θέλει να ενισχύσει το ρόστερ. Που όπως φάνηκε από την περσινή σεζόν… ήταν άδειο. […]

Η Μπαρτσελόνα έπαθε και έμαθε από την φετινή σεζόν.

Παράλληλα βλέπει πως ο Λιονέλ Μέσι είναι στα “ποδοσφαιρικά τελευαία” του.

Η ανάγκη για νέους διαδόχους και συγκέντρωση ταλέντου είναι τεράστια. Ο Λαπόρτα σε συνεργασία φυσικά με το τεχνικό τιμ της ομάδας, θέλει να ενισχύσει το ρόστερ. Που όπως φάνηκε από την περσινή σεζόν… ήταν άδειο.

Ήδη έχουν ανακοινωθεί αρκετοί αστέρες όπως οι Ντεπάι, Γκαρσία και Αγκουέρο. Ωστόσο, οι Καταλανοί θέλουν να δώσουν μεγάλη προσοχή και στους νεαρούς παιχταράδες που μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα…

Μια τέτοια περίπτωση θα μας απασχολήσει σήμερα. Η Μπαρτσελόνα έχει ήδη συμφωνήσει με έναν…. πρώην της. Αναφερόμαστε στο νεαρό πρώην πλέον άσσο της Παρί Σεν Ζερμέν, τον Κες Ρουίθ-Ατίλ!

Ο ίδιος αποφάσισε να αποχωρήσει από τους Παριζιάνους. Καθώς δεν έχει όσο χρόνο συμμετοχής θα ήθελε. Και του είχαν υποσχεθεί οι Παριζιάνοι στο ξεκίνημα της περσινής σεζόν!

Η Μπαρτσελόνα έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με τον Ατίλ,. Ο 18χρονος θα επιστρέψει στην Βαρκελώνη για να φορέσει ξανά την φανέλα των Μπλαουγκράνα.

Ωστόσο, για να το ξεκαθαρίσουμε.

Ο Γάλλος θα ενσωματωθεί στην δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα. Προκειμένου να πάρει ευκαιρίες και παιχνίδια στα πόδια του. Στην Μπαρτσελόνα πάντως τον έχουν ενημερώσει πως περιμένουν αρκετά πράγματα από τον ίδιο.

Δεν αποκλείεται να τον δούμε στην πρώτη ομάδα, εφόσον πείσει με τις εμφανίσεις του.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα