O Ρόμπερτ Λεβαντόσφκι έφτασε τα 301 γκολ με την φανέλα της Μπάγερν Μονάχου σε 333 επίσημα παιχνίδια. Σκοράρει εδώ και 13 συνεχόμενες αγωνιστικές στην Bundesliga (22 γκολ σε αυτό το διάστημα). Έχει ξεκινήσει φουριόζος και φέτος με 7 τέρματα σε 4 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Όταν έχεις έναν σέντερ-φορ σαν τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Το […]

O Ρόμπερτ Λεβαντόσφκι έφτασε τα 301 γκολ με την φανέλα της Μπάγερν Μονάχου σε 333 επίσημα παιχνίδια.

Σκοράρει εδώ και 13 συνεχόμενες αγωνιστικές στην Bundesliga (22 γκολ σε αυτό το διάστημα). Έχει ξεκινήσει φουριόζος και φέτος με 7 τέρματα σε 4 ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Όταν έχεις έναν σέντερ-φορ σαν τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Το ερώτημα είναι στα πόσα θα σταματήσεις.

Αυτή τη φορά οι Βαυαροί μπάλωσαν τα αμυντικά κενά. Και έδωσαν μία ολοκληρωμένη παράσταση απέναντι στην Χέρτα Βερολίνου που είχε τον ρόλο του σάκου του μποξ.

Το έργο φάνηκε από νωρίς με το 1-0 από τον Τόμας Μίλερ (6’). Ενώ ο Λέβα με διπλή κεφαλιά (η πρώτη σταμάτησε στο δοκάριο) έβαλε στα δίχτυα όλη την αντίπαλη άμυνα για το 2-0 (35’).

Ο εκπληκτικός Μουσιάλα με φοβερό διαγώνιο σουτ έβαλε το πρώτο φετινό του γκολ και αύξησε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 (49’), με τους φιλοξενούμενους να πετάνε λευκή πετσέτα από εκεί και μετά.

Ότι καλύτερο για τον ασταμάτητο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι που ανέλαβε και πάλι δράση και με δύο ακόμα τέρματα (70’, 84’). Εφτασε σε ένα ακόμα χατ-τρικ με την φανέλα της Μπάγερν Μονάχου που με το επιβλητικό 5-0, βρίσκεται στην κορυφή παρέα με την Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ