Μεγάλη η χάρη του σούπερ σταρ της Μπάγερν Μονάχου, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, καθώς η συμμετοχή του με την Εθνική, έφτασε έως την… Μέρκελ! Ο Πολωνός πρωθυπουργός ζήτησε μία «χάρη», ή αλλιώς «ρουσφέτι» για χάρη του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Μάλιστα, αυτήν την… εξυπηρέτηση τη ζήτησε από την Άνγκελα Μέρκελ. Ο λόγος είναι η συμμετοχή του στράικερ των Βαυαρών, […]

Μεγάλη η χάρη του σούπερ σταρ της Μπάγερν Μονάχου, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, καθώς η συμμετοχή του με την Εθνική, έφτασε έως την… Μέρκελ!

Ο Πολωνός πρωθυπουργός ζήτησε μία «χάρη», ή αλλιώς «ρουσφέτι» για χάρη του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Μάλιστα, αυτήν την… εξυπηρέτηση τη ζήτησε από την Άνγκελα Μέρκελ. Ο λόγος είναι η συμμετοχή του στράικερ των Βαυαρών, στον αγώνα της Αγγλίας με την Πολωνία (31/3), για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2022.

Και αυτό γιατί συνέβη;

Σύμφωνα με τα μέτρα που ισχύουν στη Γερμανία, όποιος εισέρχεται στην χώρα, μπαίνει αυτομάτως σε καραντίνα 10 ημερών, υποχρεωτικά.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Λεβαντόφσκι, μετά το ματς με τους Άγγλους θα έμπαινε σε περιορισμό, επιστρέφοντας στη Γερμανία.

Με την Μπάγερν να μη δέχεται φυσικά μια τέτοια εξέλιξη και ουσιαστικά να μην τον άφηνε να προσφέρει για την Εθνική της πατρίδας του.

Τα μεγάλα μέσα μπήκαν… μπροστά για να λυθεί αυτό το ζήτημα.

Με τον Ματέους Μοραβιέτσκι να ζητά από τη Γερμανίδα καγκελάριο να δοθεί ειδική εξαίρεση στον παίκτη των Βαυαρών. Έτσι ώστε, όταν επιστρέψει από το Λονδίνο, να μην μπει σε 10ήμερη καραντίνα.

Η Μέρκελ… ευτυχώς για όλες τις πλευρές, ανταποκρίθηκε θετικά και οι Πολωνοί δε θα στερηθούν το μεγάλο τους αστέρι. Ούτε βέβαια και η Μπάγερν…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ