Από την ημέρα που έγινε γνωστό ότι φεύγει από τη Μίλαν, άρχισαν τα σενάρια. Γιουβέντους, Μπαρτσελόνα, Παρί Σεν Ζερμέν, ήταν οι τρεις ομάδες που ακούγονταν. Με την καθεμιά να έχει έναν αστερίσκο… Οι Μπιανκονέρι θα έπρεπε πρώτα να πουλήσουν τον Βόιτσεκ Σέζνι. Οι Μπλαουγκράνα έχουν τον Αντρέ Τερ Στέγκεν. Οι Παριζιάνοι ανανέωσαν πριν λίγο καιρό […]

Από την ημέρα που έγινε γνωστό ότι φεύγει από τη Μίλαν, άρχισαν τα σενάρια. Γιουβέντους, Μπαρτσελόνα, Παρί Σεν Ζερμέν, ήταν οι τρεις ομάδες που ακούγονταν. Με την καθεμιά να έχει έναν αστερίσκο… Οι Μπιανκονέρι θα έπρεπε πρώτα να πουλήσουν τον Βόιτσεκ Σέζνι. Οι Μπλαουγκράνα έχουν τον Αντρέ Τερ Στέγκεν. Οι Παριζιάνοι ανανέωσαν πριν λίγο καιρό με τον Κέιλορ Νάβας.

Τελικά, οι Γάλλοι είναι αυτοί που ξεπέρασαν οποιονδήποτε ενδοιασμό και δίνουν στον Ραϊόλα ό,τι θέλει. Ο Ντοναρούμα υπογράφει στην Παρί Σεν Ζερμέν ως το 2026 με 12 εκατ. ευρώ ετησίως. Αλλοι λένε συν μπόνους, άλλοι με τα μπόνους. Μικρή η διαφορά. Σημασία έχει ότι η μεταγραφή μπορεί να κλείσει και την Τρίτη (8/6) εκτός κι αν κάνει ρελάνς η Μπαρτσελόνα. Η Γιουβέντους, τελικά, δεν προχώρησε ποτέ σε πρόταση, αφού δεν υπήρξε καμία εξέλιξη με τον Σέζνι.
Πήρε όσα ήθελε.

Αν το ποσό είναι όντως αυτό, αν όντως ο Ντοναρούμα πάρει 12 εκατ. ευρώ, είναι θρίαμβος του Ραϊόλα. Από οικονομικής άποψης. Από αγωνιστικής, ο Τζίτζιο σίγουρα, στην καλύτερη, δεν είναι βέβαιος βασικός. Η Παρί, βασικά, δεν τον χρειάζεται άμεσα, αλλά δεν έχει κανένα πρόβλημα, όπως φαίνεται, να προσφέρει όσα θέλει. Και η προμήθεια του Ραϊόλα, έλεγαν οι Ιταλοί, θα ήταν 20 εκατ. ευρώ για να υπογράψει κάπου ο πορτιέρε. Ετσι, αυτό το θεμα κλείνει και ο Ντοναρούμα μπορεί πλέον να συγκεντρωθεί 100% στην εθνική Ιταλίας. Το Euro αρχίζει την Παρασκευή και όπως φαίνεται θα πάρει μέρος σε αυτό έχοντας υπογράψει στην νέα του ομάδα.

Αποχωρεί, επομένως, από τη Serie A o Τζίτζιο, για να συνεχίσει στη Γαλλία. Στην οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα φέτος η ομάδα στην οποία έπαιζε ο αντικαταστάτης του στη Μίλαν.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ