Ένα τρομερό περιστατικό διαδραματίστηκε στη δεύτερη κατηγορία του Βιετνάμ, με τον τερματοφύλακα της Can Tho να αποκρούει πέναλτι και να πανηγυρίζει… επιδεικτικά στον διαιτητή! Δεν ήθελε και πολύ να γίνει viral παγκοσμίως, καθώς στη δεύτερη κατηγορία του Βιετνάμ έγινε ένα περιστατικό, που δε βλέπουμε συχνά. Στο ματς της Can Tho και της Cong An Nhan […]

Ένα τρομερό περιστατικό διαδραματίστηκε στη δεύτερη κατηγορία του Βιετνάμ, με τον τερματοφύλακα της Can Tho να αποκρούει πέναλτι και να πανηγυρίζει… επιδεικτικά στον διαιτητή!

Δεν ήθελε και πολύ να γίνει viral παγκοσμίως, καθώς στη δεύτερη κατηγορία του Βιετνάμ έγινε ένα περιστατικό, που δε βλέπουμε συχνά.

Στο ματς της Can Tho και της Cong An Nhan Dan υπήρχε μια φάση που… έκλεψε τις εντυπώσεις.

Με το σκορ των δύο ομάδων στο 1-1, ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων έριξε τον επιθετικό της αντίπαλης ομάδας εντός περιοχής. Ως εκ τούτου, ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε την άσπρη βούλα.

Μάλλον, ο τερματοφύλακας που έκανε την παράβαση του το κράτησε… Μανιάτικο. Κατάφερε να αποκρούσει την εκτέλεση πέναλτι, με την αντίδρασή του να μην την περιμένει κανείς.

Βρήκε το… θάρρος και έσπευσε να πανηγυρίσει επιδεικτικά και ολίγον… προκλητικά, προς τον διαιτητή. Ο ίδιος έπεσε στο έδαφος και πανηγύρισε μπροστά του με τρόπο αρκετά έντονο.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

https://twitter.com/crossandnod/status/1373230051802677249

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ