Η Μπαρτσελόνα δεν τα κατάφερε στην έδρα της Κάντιθ που έχασε και βρέθηκε στο -12 από την κορυφή. Τραγική εμφάνιση και δεν υπάρχουν πλέον δικαιολογίες για την κατάντια της φετινής χρονιάς. Τέταρτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη εκτός. Και φυσικά με τέτοια κατορθώματα δεν μιλάς για τίτλο. Ούτε για πλάκα. Πάλι καλά που στο Τσάμπιονς Λιγκ […]

Η Μπαρτσελόνα δεν τα κατάφερε στην έδρα της Κάντιθ που έχασε και βρέθηκε στο -12 από την κορυφή. Τραγική εμφάνιση και δεν υπάρχουν πλέον δικαιολογίες για την κατάντια της φετινής χρονιάς. Τέταρτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη εκτός. Και φυσικά με τέτοια κατορθώματα δεν μιλάς για τίτλο. Ούτε για πλάκα. Πάλι καλά που στο Τσάμπιονς Λιγκ κρατάει τα προσχήματα.

Ολόκληρο το μπάτζετ της γηπεδούχου δεν φτάνει τις ετήσιες αμοιβές του μεγάλου Μέσι.

Ουσιαστικά η Μπαρτσελόνα χθες δεν σκόραρε, αφού και τα τρία γκολ τα πέτυχαν οι γηπεδούχοι, το ένα στην εστία τους.

Το… φάντασμα των Καταλανών εμφανίστηκε και στο Ραμόν Ντε Καράνθα και πλέον φαίνεται, πως σιγά-σιγά πετάει λευκή πετσέτα. Η ομάδα του Κούμαν ηττήθηκε (2-1) και από την Καντίθ και με δυσκολία πλέον… βλέπει την Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι Μπλαουγκράνα μετά από 10 αγωνιστικές, βρίσκονται στην 7η θέση της κατάταξης με μόλις 14 πόντους και στο -12 από την αρμάδα του Τσόλο Σιμέονε. 

Yellow submarines" float on the roof of the Spanish League after losing Madrid and Barcelona - Teller Report

Η Κάντιθ μπήκε μπροστά στο σκορ (9’) στην πρώτη της επίσκεψη στα αντίπαλα καρέ, μετά από εκτέλεση κόρνερ και προβολή του Άλβαρο Χιμένεθ. Παρότι βρήκε γκολ ισοφάρισης με αυτογκόλ του Αλκαλά (57’) έπειτα από σέντρα του Τζόρντι Άλμπα, η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν δέχθηκε για τρίτη φορά φέτος γκολ για blooper. O Τερ-Στέγκεν με τον Λενγκλέ τα έκαναν θάλασσα στο build-up, ο έμπειρος Νεγκρέδο μυρίστηκε την φάση και το 2-1 ήταν γεγονός (63’). Οι μπλαουγκράνα δεν συνήλθαν ποτέ από αυτό το γκολ.

Παρότι ο Κούμαν έκανε άρον άρον και τις 5 αλλαγές του, η εικόνα της Μπαρτσελόνα στο γήπεδο ήταν θλιβερή.

Δεν ξέρουμε τι ακριβώς έχει μέσα στο μυαλό του ο Κούμαν για την νέα Μπαρτσελόνα, αλλά ελπίζουμε ότι δεν έχει εμφανιστεί ακόμα στο χορτάρι στους φετινούς αγώνες της. Γιατί ότι και αν έχουμε δει είναι μέρα με την νύχτα ακόμα και από την ομάδα του Βαλβέρδε.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ