Ο Πολ Πογκμπά προφανώς έχει καταλάβει ότι η εικόνα του με Γιουνάιτεντ και Εθνική Γαλλίας τον έχουν μικρύνει πολύ ως ποδοσφαιριστή, και το γύρισε στο συναισθηματικό, ειδικά δε μετά το μεγάλο κράξιμο που έφαγε από τους Γάλλους δημοσιογράφους. Έκανε λοιπό δηλώσεις σε γαλλικά Μέσα και είπε για την κακή κατάσταση που βρίσκεται και τόνισε ότι […]

Ο Πολ Πογκμπά προφανώς έχει καταλάβει ότι η εικόνα του με Γιουνάιτεντ και Εθνική Γαλλίας τον έχουν μικρύνει πολύ ως ποδοσφαιριστή, και το γύρισε στο συναισθηματικό, ειδικά δε μετά το μεγάλο κράξιμο που έφαγε από τους Γάλλους δημοσιογράφους.

Έκανε λοιπό δηλώσεις σε γαλλικά Μέσα και είπε για την κακή κατάσταση που βρίσκεται και τόνισε ότι η Εθνική του δίνει μια φρέσκια ανάσα. Η Γιουνάιτεντ δεν αναφέρθηκε. Μα καλά πως και το ξεχάσαμε. Η Γιουνάιτεντ είναι για να τον χρυσοπληρώνει χωρίς να παίζει, και να λέει όποτε του γουστάρει ότι η Ρεάλ είναι το όνειρο του. Ρε Μπέο που χρειάζεσαι Πολ.

«Ναι πράγματι, περνάω μια κακή φάση. Πιστεύω πως είναι η χειρότερη περίοδο της καριέρας μου. Η Εθνική ομάδα είναι μια φρέσκια ανάσα για εμένα, έχουμε εξαιρετική ομάδα και όλοι οι παίκτες είναι φοβεροί τόσο εντός γηπέδων όσο και εκτός. Είναι μαγικά».

Στην Γιουνάιτεντ πήγε ως μεγάλο αστέρι αλλά δεν κατάφερε σε καμιά περίπτωση να δικαιολογήσει τα χρήματα που δόθηκαν για αυτόν και τον ντόρο που έγινε. Μιλάει για Ρεάλ ζητάει παραπάνω χρήματα, αλλά από μπαλίτσα τίποτα. Και μια από τα ίδια και στην Εθνική Γαλλίας που κατάφερε να χάσει από την Εθνική Φιλανδίας στο  Σταντ ντε Φρανς. Η λέξη αδιάφορος είναι πολύ μικρή για τον Πολ που δέχθηκε μεγάλη και καυστική κριτική από τα μέσα της Γαλλίας αλλά και φωνές μέσα από την ομάδα των “τρικολόρ”.

Είναι φανερό ότι το μυαλό του βρίσκεται αλλού αφού όποιος είδε τον αγώνα εύκολα μπορούσε να καταλάβει την αδιαφορία του Πογκμπά, και ότι η σκέψη του βρισκόταν αλλού και όχι στον αγώνα. Σαν να έκανε καταναγκαστικά έργα ένα πράμα. Προφανώς λίγο το θέμα της ανανέωσης, ο παραγκωνισμός του από τον Σόλσκιερ που βαρέθηκε να περιμένει τον Γάλλο να παίξει μπάλα, και η γενικότερη κακή αγωνιστική του κατάσταση βγάζουν μια κακή εικόνα εδώ και αρκετό καιρό.

Δεν ξέρουμε τι μπορεί να έχει μέσα στο μυαλό του ο Πολ αλλά θα πρέπει να καταλάβει ότι καμία Ρεάλ δεν πρόκειται και ειδικά αυτήν εποχή να σκάσει τόσα χρήματα για να πάρει ένα σχεδόν παροπλισμένο ποδοσφαιριστή, που το μυαλό του είναι να παίρνει περισσότερα χρήματα, χωρίς να προσφέρει τα ανάλογα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα