Τα αυτογκόλ είναι το αλατοπίπερο του ποδοσφαίρου, και ο Λούκας Χραντέσκι, έριξε μεγάλη δόση αυτών των συστατικών στον αγώνα Μπίλελφελντ – Λεβερκούζεν, και τον ευχαριστούμε που μας έδωσε το αυτογκόλ της χρονιάς σίγουρα. Είναι από τις περιπτώσεις που η μπάλα γράφει ξανά την ιστορία ενός ποδοσφαιριστή, γιατί μετά το σημερινό του “κατόρθωμα” θα χρειαστεί καιρός […]

Τα αυτογκόλ είναι το αλατοπίπερο του ποδοσφαίρου, και ο Λούκας Χραντέσκι, έριξε μεγάλη δόση αυτών των συστατικών στον αγώνα Μπίλελφελντ – Λεβερκούζεν, και τον ευχαριστούμε που μας έδωσε το αυτογκόλ της χρονιάς σίγουρα.

Είναι από τις περιπτώσεις που η μπάλα γράφει ξανά την ιστορία ενός ποδοσφαιριστή, γιατί μετά το σημερινό του “κατόρθωμα” θα χρειαστεί καιρός για να του φύγει η ρετσινιά του Χραντέσκι. 

Σε μια φάση που δεν έβγαζει κάτι ιδιαίτερο, ο αμυντικός πολύ χαλαρά γυρνάει την μπάλα στον τερματοφύλακα της Λεβερκούζεν, και αυτός πιάνει “φαλτσοστεκιά” και την στέλνει στο τέρμα του. Και τέζα όλοι. Από συμπαίχτες, προπονητής, και τηλεοπτικό κοινό

Απολαύστε τον Λούκας Χραντέσκι σε μια μοναδική και άκρως επιτυχημένη προσπάθεια που του χαρίζει άνευ διαγωνισμού το ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ