Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την τεράστια νίκη και ξεμπούκωμα επί της Σαουθάμπτον με 9-0, ήρθε το σοκ με το γκολ του Ντόμινικ Κάλβερτ-Λιούιν στο τέλος του αγώνα με την Έβερτον (2-2). Σήμερα σε αγώνα θρίλερ για το Κύπελλο Αγγλίας πήρε την πρόκριση στην παράταση απέναντι στην Γουεστ Χαμ  Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουεστ Χαμ 1 – […]

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την τεράστια νίκη και ξεμπούκωμα επί της Σαουθάμπτον με 9-0, ήρθε το σοκ με το γκολ του Ντόμινικ Κάλβερτ-Λιούιν στο τέλος του αγώνα με την Έβερτον (2-2). Σήμερα σε αγώνα θρίλερ για το Κύπελλο Αγγλίας πήρε την πρόκριση στην παράταση απέναντι στην Γουεστ Χαμ 

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουεστ Χαμ 1 – 0 (0 – 0)

Ο Σκοτ ΜακΤόμινεϊ σκόραρε για τρίτο σερί ματς κι έδωσε τη λύση στο 98’ της παράτασης για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία απέκλεισε δύσκολα τη Γουέστ Χαμ (1-0) και πήρε θέση στους «8» του FA Cup.

Η ομάδα του Σόλσκιερ είχε από το ξεκίνημα του παιχνιδιού την πρωτοβουλία των κινήσεων. Όμως η Γιουνάιτεντ δεν κατάφερνε να βρει τον δρόμο προς την εστία, εφόσον οι παίκτες των σφυριών ήταν καλά οργανωμένοι στα μετόπισθεν.

Εικόνα

Η Γουέστ Χαμ κράτησε το μηδέν στο πρώτο μέρος και το ίδιο κατάφερε να πετύχει και στο δεύτερο ημίχρονο. Οι κόκκινοι διάβολοι δεν μπόρεσαν να σκοράρουν πριν τη λήξη του 90λεπτου και έτσι το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έσπασε το ρόδι στο 97ο λεπτό. Οι παίκτες του Σόλσκιερ έφεραν την μπάλα στην περιοχή, ο Ράσφορντ μοίρασε στον ΜακΤόμινεϊ, ο οποίος με σουτ έδωσε τη λύση για το 1-0.

Μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού, το σκορ δεν άλλαξε και έτσι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε δύσκολα να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ