Ο Ρόναλντ Κούμαν προέβη σε μια παράξενη κίνηση και άφησε εκτός αποστολής για τον αγώνα με την Ντινάμο Κιέβου, τον Λιονέλ Μέσι κάτι που άφησε ερωτηματικά. Με την Ατλέτικο Μαδρίτης ο Μέσι ήταν ουσιαστικά εκτός αγώνα και χαρακτηριστικό είναι ότι έχασε 23 φορές την μπάλα, και με ελάχιστες πάσες (36). Αλλά και η χημεία των […]

Ο Ρόναλντ Κούμαν προέβη σε μια παράξενη κίνηση και άφησε εκτός αποστολής για τον αγώνα με την Ντινάμο Κιέβου, τον Λιονέλ Μέσι κάτι που άφησε ερωτηματικά.

Με την Ατλέτικο Μαδρίτης ο Μέσι ήταν ουσιαστικά εκτός αγώνα και χαρακτηριστικό είναι ότι έχασε 23 φορές την μπάλα, και με ελάχιστες πάσες (36). Αλλά και η χημεία των ποδοσφαιριστών δείχνει ότι κάτι δεν πάει καλά στην συνεργασία τους και ειδικά μεταξύ Μέσι – Γκριενζμάν. 

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ βρίσκεται ίσως και στην πιο δύσκολη φάση της καριέρας του, μετά και τον πόλεμο του καλοκαιριού με τον πρώην πρόεδρο Μπαρτομέου και όλα όσα ακολούθησαν. 

Η απόδοσή του είναι πολύ κάτω από ότι μας έχει συνηθίσει ο μεγάλος αυτός ποδοσφαιριστής, και η όλη συμπεριφορά  το τελευταίο διάστημα του  Μέσι, δίνει τροφή σενάρια επί σεναρίων. Το σίγουρο είναι και με τον Κούμαν δεν είναι καλά τα πράγματα, ενώ είναι ξεκάθαρος ο πόλεμος με τον Γκριενζμάν, που μάλιστα πήραν θέση και οι οπαδοί της ομάδας πρόσφατα.

Πολύ πρόσφατα σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα μπροστά στην κάμερα δήλωσε πως «κουράστηκα να φταίω μόνο εγώ για όλα στην Μπαρτσελόνα».

Μέσα σε όλα αυτά έρχεται στην δημοσιότητα ένα βίντεο που προκαλεί απορίες για την απομόνωση του Μέσι από την υπόλοιπη ομάδα, χωρίς καθόλου κέφι, λες και κάνει καταναγκαστικά εργα. 

«Μοιάζει να έχει κατάθλιψη, δεν είναι φυσιολογικό αυτό που συμβαίνει. Κάτι έχει. Δεν είναι αυτός που ξέραμε» λένε στα σχόλια τους οι Ισπανοί δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Μπαρτσελόνα.

Τελικά η αποχώρηση του από την Μπαρτσελόνα δείχνει να είναι η μοναδική λύση.

https://twitter.com/MessiScored/status/1330910398829244420

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ