Πραγματικά στην ζωή πολλές φορές συμβαίνουν ανεξήγητα πράγματα που μας αφήνουν άφωνους. Όπως στην περίπτωση της μεγάλης ομάδας της Βραζιλίας Κορίνθιανς και της γνωστής τραγουδίστριας Τέιλορ Σουίφτ. Αγγίζει τα όρια του μεταφυσικού η σχέση που έχει δημιουργηθεί. Μην ρωτάτε το γιατί. Ανεξήγητο, αλλά όμορφο.  Αν ρωτήσεις οπαδούς του βραζιλιανικού ποδοσφαίρου «ποια είναι η Taylor Swift;», το […]

Πραγματικά στην ζωή πολλές φορές συμβαίνουν ανεξήγητα πράγματα που μας αφήνουν άφωνους. Όπως στην περίπτωση της μεγάλης ομάδας της Βραζιλίας Κορίνθιανς και της γνωστής τραγουδίστριας Τέιλορ Σουίφτ. Αγγίζει τα όρια του μεταφυσικού η σχέση που έχει δημιουργηθεί. Μην ρωτάτε το γιατί. Ανεξήγητο, αλλά όμορφο. 

Αν ρωτήσεις οπαδούς του βραζιλιανικού ποδοσφαίρου «ποια είναι η Taylor Swift;», το πιθανότερο είναι να ακούσεις τους φίλους της Κορίνθιανς να φωνάζουν συνθήματα και να τραγουδούν κομμάτια της επιτυχημένης Αμερικανίδας σταρ. Αυτό το κόνσεπτ θα μπορούσε να είναι ανέκδοτο, αλλά στην πραγματικότητα δεν απέχει πολύ από το πώς αισθάνονται οι υποστηρικτές του ιστορικού συλλόγου για την 31χρονη Αμερικανίδα καλλιτέχνιδα, η οποία στα 14 χρόνια της δισκογραφίας της αποτελεί το μεγαλύτερο γούρι του!

Corinthians' fans attack their own players at training in another Brazilian  football shambles as the World Cup looms closer! | Daily Mail Online

Συγκεκριμένα, δεν έχει υπάρξει ούτε μία φορά που η Κορίνθιανς να έχασε αγώνα αμέσως πριν ή αμέσως μετά την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ της Swift. Η ποπ-σταρ κυκλοφόρησε δύο νέα άλμπουμ μέσα στο 2020, ένα τον Ιούλιο και ένα στις 11 Δεκεμβρίου. Τι έκανε η Κορίνθιανς αγωνιστικά στις δύο αυτές περιπτώσεις; Το καλοκαίρι νίκησε 1-0 την Παλμέιρα πριν την κυκλοφορία του «Folklore» και πέρασε με διπλό από την έδρα της Οέστε με 2-0 για το Campeonato Paulista την αγωνιστική που ακολούθησε του άλμπουμ!

Ακόμη πιο πρόσφατα, οι Βραζιλιάνοι έφεραν «Χ» κόντρα στη Φορταλέζα στον τελευταίο τους αγώνα πριν βγει επίσημα ο καινούριος της δίσκος με τίτλο «Evermore» και το βράδυ της Κυριακής (13/12), νίκησαν στο ντέρμπι τη Σάο Πάουλο με 1-0. Κι αν αυτή η νίκη θα ήταν αναμενόμενη για τους φιλοξενούμενους, πρέπει να σημειωθεί ότι η Κορίνθιανς φέτος βρίσκεται στα μεσαία στρώματα και μόνο δεδομένη δεν έχει τη νίκη σε κάθε αγώνα.

Το πιο «τρελό» από όλα, όμως, είναι ότι αυτή η ακολουθία συμβαίνει σταθερά από το 2006, όταν η Swift έκανε το ντεμπούτο της στην αμερικανική δισκογραφία. Σε σημείο που, πλέον, άπαντες οι οπαδοί του κλαμπ πανηγυρίζουν πριν από έναν αγώνα, στην είδηση ότι η «ευεργέτιδά» τους επιστρέφει με νέο άλμπουμ.

Η απόδειξη στo παρακάτω ποστ;

Πηγή; gazzetta

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι