Η Γιουβέντους θα μπορούσε να επιδιώξει μια συμφωνία ανταλλαγής με την Μαν.Γιουναιτεντ, με τον Πάουλο Ντιμπάλα  σε αντάλλαγμα του Πολ Πογκμπα, σύμφωνα με την «Tuttosport». Ο Πογκμπά δεν κάνει καθόλου καλή χρονιά στο Ολντ Τράφορντ και είναι ξεκάθαρο ότι θέλει να φύγει, και από την άλλη ο Ντιμπάλα νοιώθει παραγκωνισμένος που δεν είναι βασικός από […]

Η Γιουβέντους θα μπορούσε να επιδιώξει μια συμφωνία ανταλλαγής με την Μαν.Γιουναιτεντ, με τον Πάουλο Ντιμπάλα  σε αντάλλαγμα του Πολ Πογκμπα, σύμφωνα με την «Tuttosport».

Ο Πογκμπά δεν κάνει καθόλου καλή χρονιά στο Ολντ Τράφορντ και είναι ξεκάθαρο ότι θέλει να φύγει, και από την άλλη ο Ντιμπάλα νοιώθει παραγκωνισμένος που δεν είναι βασικός από τον Πίρλο, και δεν είναι θετικός για νέα ανανέωση του συμβολαίου του. Μια τράμπα είναι μια λύση WIN-WIN και για τις ομαδες. 

Juventus to offer Paulo Dybala and Paul Pogba swap to Manchester United  plus more transfer rumours - Manchester Evening News

Ο Πο Πογκμπα έχει αποτελέσει «διακαή πόθο» της Γιουβέντους για να τον φέρει πισω στο Τορίνο και έρχεται ένα νέο σενάριο που μιλάει για ανταλλαγή του Ντιμπάλα με τον Ικάρντι. Συνεχίζει να ψάχνει τρόπους να κάνει τον Πογκμπά δικό της η ομάδα του Τορίνο, και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τώρα που ο Πογκμπά βρίσκεται στην τελευταία του χρονιά στην Γιουνάιτεντ σύμφωνα με όσα είπε πρόσφατα και ο μάνατζερ του Μίνο Ραιόλα.

Ο διεθνής άσος της Γιουνάιτεντ, στην πρώτη του θητεία στο Τορίνο, μέτρησε 34 συμμετοχές και 40 ασίστ σε 178 συμμετοχές.

Η Γιουβέντους στις μέχρι τώρα προσπάθειες για ανανέωση του Ντιμπάλα δεν έχει καταφέρει να βρει την χρυσή τομή και οι προσπάθειές θα συνεχιστούν. 

Η τράμπα αυτή δεν είναι η μοναδική, αφού η Γιουβέντους έχει ρίξει δίχτυα και στην Παρί για την ανταλλαγή Ντιμπάλα – Ικάρντι.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик