Ο Τόμας Τούχελ από την πρώτη στιγμή που πήγε στην Τσέλσι έβαλε πολύ ψηλά τον πήχη και έδωσε μια μεγάλη υπόσχεση στους φίλους της Τσέλσι. Προσεκτικά και με ρέγουλα θα πούμε εμείς γιατί ο Ρομάνν ακούει και έχει μνημονικό καμήλας. Η Πρέμιερ Λιγκ καλεί τον Τόμας Τούχελ. Κάτι τέτοιο συμβαίνει αφού στην Τσέλσι πήραν τον […]

Ο Τόμας Τούχελ από την πρώτη στιγμή που πήγε στην Τσέλσι έβαλε πολύ ψηλά τον πήχη και έδωσε μια μεγάλη υπόσχεση στους φίλους της Τσέλσι. Προσεκτικά και με ρέγουλα θα πούμε εμείς γιατί ο Ρομάνν ακούει και έχει μνημονικό καμήλας.

Η Πρέμιερ Λιγκ καλεί τον Τόμας Τούχελ. Κάτι τέτοιο συμβαίνει αφού στην Τσέλσι πήραν τον Γερμανό τεχνικό, που βρισκόταν στο ταμείο ανεργίας μετά την απόλυση του από την Παρί. Γιατί έτσι έχουν τα πράγματα. Η Παρί τον έδιωξε ως αποτυχημένο.

Από τον Φράνκ Λάμπαρντ που δεν μπόρεσε να δικαιώσει τον Αμπράμοβιτς βρήκαν τον επόμενο σωτήρα της. Ο Τούχελ έμεινε ελεύθερος από την Παρί (για την ακρίβεια τον σούταραν) και φαντάζει για τους ανθρώπους της Τσέλσι ο ιδανικός αντικαταστάτης. Κάτι παραπάνω θα βλέπουν…..

Ο Τόμας Τούχελ διαδέχθηκε τον Φρανκ Λάμπαρντ στην τεχνική ηγεσία της Τσέλσι. Αλλά έκανε ποδαρικό με το αριστερό, αφού η Τσέλσι στο ντεμπούτο του έμεινε στην ισοπαλία εντός έδρας με την Γουλβς.

Ο Λάμπαρντ έφυγε με απολογισμό σε 84 αγώνες, 44 νίκες, 17 ισοπαλίες, 23 ήττες σε όλες τις διοργανώσεις και ποσοστό νικών στο 52,38%.

Ο Φρανκ Λάμπαρντ δεν μπορούσε να βελτιώσει την εικόνα των «μπλε», και ο Ρομάν Αμπράμοβιτς που δεν φημίζεται για την υπομονή του, τον απομάκρυνε από την θέση του προπονητή

Ο Γερμανός τεχνικός στο ντεμπούτο του στον πάγκο των «μπλε» είδε την ομάδα του να κάνει 820 επιτυχημένες μεταβιβάσεις, τις περισσότερες στα χρονικά από την ημέρα που τα στατιστικά άρχισαν να καταγράφουν επιδόσεις στην Πρέμιερ Λιγκ, περίπου μια 20ετία πίσω…

Όταν Κάραγκερ και Νέβιλ μιλούσαν στο στούντιο σαν να… ρούφηξαν ήλιο! (vid)
Η Τσέλσι έμεινε στο 0-0 με την Γουλβς φτιάχνοντας περισσότερες ευκαιρίες για γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, ο Τούχελ σε γενικότερο πλαίσιο έμεινε ικανοποιημένος, όμως, δήλωσε ότι: 

«Θα φτιάξουμε ομάδα με την οποία δεν θα θέλει να τα βάλει κανείς αντίπαλος»!

Κρύβε λόγια Τόμας!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик