Μετά το επεισόδιο που είχε με τον προπονητή της Αταλάντα στο ημίχρονο του αγώνα με την Μίντιλαντ, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, βρήκε νέο σπίτι για να συνεχίσει την καριέρα του. Μεγάλη ωφελημένη η Ισπανική ομάδα. Μια σπουδαία μεταγραφή έκανε η Σεβίλλη, καθώς η ομάδα της Ανδαλουσίας τα βρήκε σε όλα με την Αταλάντα για την απόκτηση του Πάπου Γκόμεζ. […]

Μετά το επεισόδιο που είχε με τον προπονητή της Αταλάντα στο ημίχρονο του αγώνα με την Μίντιλαντ, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, βρήκε νέο σπίτι για να συνεχίσει την καριέρα του. Μεγάλη ωφελημένη η Ισπανική ομάδα.

Μια σπουδαία μεταγραφή έκανε η Σεβίλλη, καθώς η ομάδα της Ανδαλουσίας τα βρήκε σε όλα με την Αταλάντα για την απόκτηση του Πάπου Γκόμεζ. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ήρθε σε ρήξη με τον προπονητή του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι και έτσι είχε τεθεί εκτός πλάνων

Ο Αργεντινός θα ταξιδέψει αύριο για την Ισπανία, όπου και θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. 

Σε αυτό το σημείο ενεπλάκη η Σεβίλλη και ο αθλητικός διευιυντής της ομάδας, Μόντσι, που έπειτα από διαπραγματεύσεις συμφώνησε με τους «μπεργκαμάσκι», ώστε να πάρει στην Ισπανία τον 32χρονο άσο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες των Ιταλών, το deal των δύο ομάδων έκλεισε στα επτά εκατ. ευρώ, ενώ το συμβόλαιο που θα υπογράψει θα έχει διάρκεια μέχρι το 2024 και ετησίως θα αμείβεται με 2,5 εκατ.

Η ιστορία με τον Γκασπερίνη

Η Αταλάντα με αθόρυβες αλλά μεθοδικές κινήσεις συνεχίζει την ανοδική της πορεία σε Ιταλία και Τσάμπιονς Λιγκ. Αλλά έχει προκύψει ένα σημαντικό, πρόβλημα που έχει χαλάσει το κλίμα στην ομάδα. Μεταξύ του Γκασπαρίνι και του μεγάλου αρχηγού της ομάδας. Ο Πάπου Γκόμες θεωρείται «σημαία» της Αταλάντα όλα αυτά τα χρόνια και σίγουρα η αποχώρησή του από το κλαμπ θα έχει επιπτώσεις…

Η ρήξη του Πάπου Γκόμες με τον Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι μοιάζει οριστική. Μετα το επεισόδιο που είχε με τον προπονητή της Αταλάντα στο ημίχρονο του αγώνα με την Μίντιλαντ, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός αναμένεται να αποχωρήσει τον Γενάρη.

Μετά από 251 παιχνίδια, 59 γκολ και 71 ασίστ, ο Πάπου Γκόμες είναι έτοιμος να αποχωρήσει από την Αταλάντα στην χειμερινή μεταγραφική περιόδο, όπως μετέφερε ο Ιταλός ρεπόρτερ Φαμπρίσιο Ρομάνο. 

Ο ίδιος με ανάρτησή του στο Instagram προανήγγειλε αποκαλύψεις όταν αποχωρήσει από την ομάδα του Μπέργκαμο. «Αγαπητοί φίλαθλοι, σας γράφω γιατί δεν έχω άλλον τρόπο να υπερασπιστώ τον εαυτό μου ή να σας μιλήσω. Απλώς θέλω να σας πω ότι όταν φύγω, θα μάθετε την αλήθεια για τα πάντα. Με ξέρετε καλά, γνωρίζετε ποιος είμαι. Σας αγαπώ, ο αρχηγός σας».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ