Έχουμε ακούσει για διακοπές και διακοπές σε αγώνες ποδοσφαίρου. Από χούλιγκανς οπαδούς, από συμπλοκές ποδοσφαιριστών, από ακραία καιρικά φαινόμενα, αλλά ότι ένας σκύλος θα μπορούσε να διακόψει ένα αγώνα ποτέ! Στην ποδοσφαιρομάνα Αγγλία σε αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος για τον αγώνα Όντμπι Τάουν – Λέστερ Νιρβάνα και ενώ βρισκόμαστε δέκα λεπτά πριν την λήξη του αγώνα […]

Έχουμε ακούσει για διακοπές και διακοπές σε αγώνες ποδοσφαίρου. Από χούλιγκανς οπαδούς, από συμπλοκές ποδοσφαιριστών, από ακραία καιρικά φαινόμενα, αλλά ότι ένας σκύλος θα μπορούσε να διακόψει ένα αγώνα ποτέ!

Στην ποδοσφαιρομάνα Αγγλία σε αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος για τον αγώνα Όντμπι Τάουν – Λέστερ Νιρβάνα και ενώ βρισκόμαστε δέκα λεπτά πριν την λήξη του αγώνα ο διαιτητής και άρχοντας του γηπέδου αποφάσισε την διακοπή, γιατί υπήρχε ένας γερμανικός ποιμενικός. 

Ο σκύλος που ήταν αρκετά μεγαλόσωμος και τρομαχτικός στους ποδοσφαιριστές,  ήταν χωρίς λουρί και πλησίαζε επικίνδυνα στον αγωνιστικό χώρο γαβγίζοντας στους παίκτες πίσω από έναν μικρό φράκτη. Στην λαϊκή γλώσσα “έκλασαν μέντες” και ο διαιτητής για να αποφύγει τίποτα περίεργα διέκοψε άρον άρον τον αγώνα.

Για την ιστορία ο αγώνας ήταν 2-1 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Δεν ξέρουμε τελικά τι απέγινε με τον σκύλο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν