Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά το σοκ με την Έβερτον δεν έβαλε μυαλό και με το θηρίο της Πρέμιερ (για την Γουεστ Μπρομ λέμε) έκανε ακόμα μια μεγάλη γκέλα. Πέταξε μια μεγάλη ευκαιρία στα σκουπίδια και αν η Σιτι ξεπεράσει το εμπόδιο της Έβερτον θα πρέπει να ξεχάσει τα όνειρα τίτλου. Γουεστ Μπρομ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1 […]

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά το σοκ με την Έβερτον δεν έβαλε μυαλό και με το θηρίο της Πρέμιερ (για την Γουεστ Μπρομ λέμε) έκανε ακόμα μια μεγάλη γκέλα. Πέταξε μια μεγάλη ευκαιρία στα σκουπίδια και αν η Σιτι ξεπεράσει το εμπόδιο της Έβερτον θα πρέπει να ξεχάσει τα όνειρα τίτλου.

Γουεστ Μπρομ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1 – 1

Αυτό ήταν δεν ήταν ΣΟΚ. Ήταν ηλεκτροσόκ!  Η Γιουνάιτεντ κατάφερε να πετάξει τα όνειρα τίτλου στο Δε Χόθορνς και θα πρέπει να κάνει μια πολύ σοβαρή αυτοκριτική ο Σόλσκιερ. Δεν μπορεί να μπαίνει η Γιουνάιτεντ στην τελική ευθεία στην κούρσα τίτλου, και να κάνει μια νίκη στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές. 

Εικόνα

Σβήνουν οι ελπίδες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον τίτλο, αφού η ομάδα του Σόλσκιερ έμεινε στο 1-1 με τη Γουέστ Μπρομ εκτός έδρας και βρέθηκε στο -7 από τη Σίτι, έχοντας και ένα παιχνίδι περισσότερο.

Έτσι, οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν ξεμείνει με μόλις ένα τρίποντο στις 5 τελευταίες αγωνιστικές (1-3-1) και βλέπουν τους συντοπίτες να απομακρύνονται. Από την άλλη, οι baggies έκοψαν βαθμούς από μία ακόμα ομάδα του λεγόμενου Big-6, αν και συμπλήρωσαν 6 αγώνες δίχως νίκη (0-2-4).

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, που ευτύχησαν να προηγηθούν στην πρώτη καλή στιγμή τους, με τον Ντιανέ να νικάει κατά κράτος τον Λίντελοφ και με κεφαλιά να γράφει το 1-0 στο 2’. Αλλά λίγο αργότερα η Γιουνάιτεντ με τον Μπρούνο Φερνάντες να ισοφαρίζει για τους κόκκινους διαβόλους στο 44′.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι τρεις βαθμοί θα μπορούσαν να πάνε είτε στη μία είτε στην άλλη πλευρά, με την ομάδα του Αλαρντάις να έχει δύο σπουδαίες ευκαιρίες με τον Ντιάνιε και εκείνη του Σόλσκιερ να έχει κεφαλιά στο δοκάρι του Μαγκουάρι στην τελευταία φάση του αγώνα.

https://twitter.com/ManUtdLiveEn/status/1360965366554521605

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν