Με το αριστερό ξεκίνησε τη χρονιά η Μπάγερν Μονάχου. Οι Βαυαροί αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ. Είχαν τις φάσεις, όμως και έναν εκπληκτικό Γιαν Ζόμερ απέναντί τους, που κράτησε το σκορ χαμηλά. Και έδωσε στην Γκλάντμπαχ τη δυνατότητα να πάρει βαθμό. Στο πρώτο ματς του νέου γερμανικού πρωταθλήματος. Ο Ουπαμεκάνο και ο Γερμανός δεξιός […]

Με το αριστερό ξεκίνησε τη χρονιά η Μπάγερν Μονάχου.

Οι Βαυαροί αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ. Είχαν τις φάσεις, όμως και έναν εκπληκτικό Γιαν Ζόμερ απέναντί τους, που κράτησε το σκορ χαμηλά. Και έδωσε στην Γκλάντμπαχ τη δυνατότητα να πάρει βαθμό. Στο πρώτο ματς του νέου γερμανικού πρωταθλήματος.

Ο Ουπαμεκάνο και ο Γερμανός δεξιός μπακ, Στάνισιτς, ήταν τα νέα πρόσωπα για την πρωταθλήτρια.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα και… φαινόταν ότι θα σκοράρουν πρώτοι.

Ο Χέρμαν είχε δύο τρομερές ευκαιρίες πολύ νωρίς για να γίνει το 1-0 στο 10’ με τελείωμα σε τετ-α-τετ του Πλέα ύστερα από ασίστ του Στιντλ. Μετά το δεκάλεπτο η Μπάγερν κατάλαβε τι γίνεται και ο Λεβαντόβσκι. Είδε τον Ζόμερ να του βάζει εκπληκτικά stop σε δύο περιπτώσεις (14’, 26’). Στο 37’ ο Στάνισιτς τον ανάγκασε και αυτός σε επέμβαση.

Ομως στο 42’ από το κόρνερ του Κίμιχ ο Ελβετός keeper δεν μπορούσε να κάνει κάτι (1-1).

Στην επανάληψη η ομάδα του Νάγκελζμαν μπήκε πιο δυνατά και πίεσε μια Γκλάντμπαχ που έψαχνε μόνο την κόντρα. Ο [κορυφαίος] Ντέιβις έχασε τρομερή ευκαιρία στο 58’ και στο 60’ ο Ζόμερ έριξε το 3ο άκυρο στον Λέβα. Στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα η Μπορούσια βρήκε χώρους, στο 70’ ο Στιντλ είδε τον Νόιερ να του λέει ‘no’ και ο Τουράμ στο 70’ δεν πρόλαβε σε κενό τέρμα. Στο 82’, ο Γάλλος επιθετικός έπρεπε να έχει πάρει πέναλτι για την ανατροπή του από τον Ουπαμεκάνο, αλλά δεν υπήρξε ούτε check στο VAR και το 1-1 διατηρήθηκε μέχρι το φινάλε.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ