Όσο κερδίζει αυξάνει το άγχος στην Μίλαν, αλλά πετάει εκτός και τους υπόλοιπους αντιπάλους για τον τίτλο. Όπως την Γιουβέντους που την άφησε πίσω 9 βαθμούς. Ένας λιγότερος, και τώρα οι δύο μας. Υπόθεση της πόλης του Μιλάνο ο φετινός τίτλος. Χρειάστηκε να περάσουν αρκετά χρόνια φαγούρας μέχρι η Ίντερ να διεκδικεί πολύ δυνατά το […]

Όσο κερδίζει αυξάνει το άγχος στην Μίλαν, αλλά πετάει εκτός και τους υπόλοιπους αντιπάλους για τον τίτλο. Όπως την Γιουβέντους που την άφησε πίσω 9 βαθμούς. Ένας λιγότερος, και τώρα οι δύο μας. Υπόθεση της πόλης του Μιλάνο ο φετινός τίτλος.

Χρειάστηκε να περάσουν αρκετά χρόνια φαγούρας μέχρι η Ίντερ να διεκδικεί πολύ δυνατά το σκουντέτο. Και κάνει πλέον όλα όσα χρειάζεται να γίνουν. Οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής της Ίντερ, εμφανίζονται σοβαροί και χωρίς διάθεση για παιχνίδια, και προχωράνε στο κυνήγι του τίτλου. Όταν είσαι μόλις ένα πόντο διαφορά από την κορυφή τότε θα πρέπει να τα δίνεις όλα, και να μεταφέρεις το άγχος στην ομάδα που είναι πάνω από σένα.

Η αρμάδα του Αντόνιο Κόντε έμεινε αήττητη για 10ο σερί παιχνίδι, προσπέρασε για λίγο τη Μίλαν στην κορυφή, όμως, δεν αρκείται σε αυτό. Θέλει το νέο έτος να τη βρει πρώτη, χωρίς ημερομηνία λήξης.

Ελλάς Βερόνα - Ιντερ 1-2 | SDNA

Η Ίντερ έκανε μια προσεκτική και σοβαρή εμφάνιση για να πάρει το πολύτιμο τρίποντο. Αλλά στο πρόσφατο παρελθόν τέτοιοι αγώνες ήταν η αιτία που έχανε τίτλους. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε μπορεί να δυσκολεύτηκε, αλλά πέρασε νικηφόρα με 2-1 από τη Βερόνα.

Μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο, που βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα, η Ίντερ κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με τον Λαουτάρο Μαρτίνες στο 52′. Η Βερόνα κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 63′ με γκολ του Ίλιτς, όμως η φετινή Ίντερ είναι πολύ σκληρή για να λυγίσει.

Στο 69′ ο Σκρίνιαρ ήρθε για να τη βάλει και πάλι μπροστά με 2-1, με τους Μιλανέζους να κρατάνε το υπέρ τους σκορ μέχρι το φινάλε

https://twitter.com/VidsInter/status/1341821934020030464

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι