Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι αήττητη στα 25 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα της La Liga, μετά και την  νίκη της επί της Βαλένθια είναι το μεγαλύτερο αήττητο σερί της ανάμεσα στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Η νέα Ατλέτικο βγάζει ομορφιές και είναι ρο νέο έργο Τσόλο! Και για όσους πιστεύουν στις συμπτώσεις η Ατλέτικο για […]

Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι αήττητη στα 25 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα της La Liga, μετά και την  νίκη της επί της Βαλένθια είναι το μεγαλύτερο αήττητο σερί της ανάμεσα στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Η νέα Ατλέτικο βγάζει ομορφιές και είναι ρο νέο έργο Τσόλο!

Και για όσους πιστεύουν στις συμπτώσεις η Ατλέτικο για πρώτη φορά από το 1996 έχει τόση μεγάλη διαφορά από την Μπάρτσα. Ήταν η χρονιά που έκανε το νταμπλ.

Είχε τρεις σερί ισοπαλίες στο «Μεστάγια», και ήταν πέντε σεζόν αήττητη εκεί η Ατλέτικο (2 νίκες, 3 ισοπαλίες). Πήγε χωρίς κλασικό φορ η Ατλέτικο ελλείψει Σουάρες και Ντιέγκο Κόστα, αλλά η αρμάδα του Σιμεόνε κατάφερε να πάρει το τρίποντο που την κρατάει στην κορυφή και συνεχίζει την κούρσα τίτλου.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα

Στον αγώνα του Μεστάγια είχαμε και μια ξεχωριστή διάκριση για τον .Ομπλακ. Συμπλήρωσε 200 εμφανίσεις με την φανέλα της Ατλέτικο και μάλιστα οι 112 είναι με μηδέν παθητικό. Σίγουρα η ομάδα του Σιμεόνε νοιώθει ασφαλής στα χέρια του Γιαν Όμπλακ.

Valencia 0-1 Atletico Madrid - La Liga Player Ratings

Αν και δεν μπόρεσε να βρει το γκολ, κανένα πρόβλημα. Το έβαλε η Βαλένθια μόνη της. Ετσι όπως εξελίσσεται η σεζόν στην Primera, αυτό ήταν ένα από τα ματς της χρονιάς που δίνουν τίτλο, και οι παίκτες του Τσόλο Σιμεόνε φάνηκαν συνεπείς με την αγαπημένη τους φετινή συνήθεια: τη νίκη. Αν βάλουμε στην εξίσωση την κακή αγωνιστική κατάσταση των Μπαρτσελονα και Ρεάλ, τότε αυτή η χρονιά θα έχει την υπογραφή του Σιμενόνε.

Το νέο έργο Σιμεόνε

Μια ακόμα νίκη, έστω και αγχωτική με αυτογκόλ, πέτυχε η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία κέρδισε 1-0 της Βαλένθια στο «Μεστάγια» για την 11η αγωνιστικής στη La Liga και είναι πλέον στην κορυφή μαζί με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Οι «ροχιμπλάνκος» έχουν 23 βαθμούς σε 9 αγώνες και οι Βάσκοι σε 10. Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, που κράτησε το μηδέν σε ένα ακόμη φετινό παιχνίδι, έφτασε τις έξι συνεχόμενες νίκες και τα 25 παιχνίδια πρωταθλήματος αήττητη. 

Καλύτερη στην περισσότερη διάρκεια του αγώνα η Ατλέτικο αλλά δεν έβρισκαν τρόπο να παραβιάσουν την εστία της Βαλένθια. Τελικά, την λύση η Ατλέτικο την βρήκε στο 79’ με το αυτογκόλ του Λάτο, ο οποίος άθελά του έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. 

https://www.youtube.com/watch?v=uYA_MDEQ-Ig

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ατλέτικο Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ