Μετά τους Καρβαχάλ, Οντριοθόλα, Νάτσο, Μιλιτάο που βρέθηκαν θετικοί στον κορονοιό, δύο ακόμα νέα κρούσματα όπως ανακοίνωσε η Βασίλισσα με ανακοίνωση της. Το μεσημέρι του Σαββάτου οι «μερένχες», δήλωσαν ότι βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό δυο βασικότατοι ποδοσφαιριστές της ομάδας. Σήμανε συναγερμός στην Βασίλισσα και ο Ζιντάν είναι σε αναμμένα καρβουνα! Σύμφωνα με την ενημέρωση, οι […]

Μετά τους Καρβαχάλ, Οντριοθόλα, Νάτσο, Μιλιτάο που βρέθηκαν θετικοί στον κορονοιό, δύο ακόμα νέα κρούσματα όπως ανακοίνωσε η Βασίλισσα με ανακοίνωση της. Το μεσημέρι του Σαββάτου οι «μερένχες», δήλωσαν ότι βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό δυο βασικότατοι ποδοσφαιριστές της ομάδας. Σήμανε συναγερμός στην Βασίλισσα και ο Ζιντάν είναι σε αναμμένα καρβουνα!

Σύμφωνα με την ενημέρωση, οι δύο παίκτες εξετάστηκαν δύο φορές και αμφότερα τα αποτελέσματα έδειξαν ότι έχουν προσβληθεί από τον COVID-19, ωστόσο όλα τα υπόλοιπα δείγματα από συμπαίκτες τους και τεχνικό τιμ ήταν αρνητικά.

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα (7/11) από τους Μαδριλένους, ο βραχύσωμος αρχηγός της εθνικής Βελγίου και ο Βραζιλιάνος μέσος, Κασεμίρο, διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊό και κατά συνέπεια, δεν θα παίξουν στην αυριανή (8/11) αναμέτρηση με την Βαλένθια για την 9η αγωνιστική της La Liga.

“Η Ρεάλ Μαδρίτης ενημερώνει ότι τα τεστ που έκαναν το πρωί της Παρασκευής οι παίκτες Κασεμίρο και Αζάρ είναι θετικά στον κορονοϊό. Όλοι οι άλλοι παίκτες και το προσωπικό υποστήριξης της πρώτης ομάδας, καθώς και όλοι οι υπάλληλοι του συλλόγου που συνεργάζονται άμεσα μαζί τους, είχαν αρνητικά αποτελέσματα κατά την ίδια δοκιμή που πραγματοποιήθηκε χθες”, αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ