Τα λάθη μπορεί να είναι ανθρώπινα, αλλά κάποια από αυτά είναι εξοργιστικά και προκαλούν. Και να μας επιτρέψετε να πούμε ότι πολλες φορές δεν είναι λάθη. Με αυτά που βλέπουμε κατά καιρούς η άποψη μας είναι ξεκάθαρη. Κάτι σαν και αυτό που είδαμε στον αγώνα της Αργεντινής. Για όσους δεν αντέχουν μην δουν στο τέλος […]

Τα λάθη μπορεί να είναι ανθρώπινα, αλλά κάποια από αυτά είναι εξοργιστικά και προκαλούν. Και να μας επιτρέψετε να πούμε ότι πολλες φορές δεν είναι λάθη. Με αυτά που βλέπουμε κατά καιρούς η άποψη μας είναι ξεκάθαρη. Κάτι σαν και αυτό που είδαμε στον αγώνα της Αργεντινής.

Για όσους δεν αντέχουν μην δουν στο τέλος γιατί η εικόνα είναι πολύ σκληρή!

Ο Μπρίαν Μεντίνα υπέστη ένα τρομερό σκίσιμο στο πόδι από μαρκάρισμα αντιπάλου και πήγε στο νοσοκομείο, δίχως όμως να του δοθεί φάουλ.

Έναν σοκαριστικό τραυματισμό υπέστη στο πόδι ο Μπρίαν Μεντίνα, ποδοσφαιριστής της Ιτουσαινγκό, ομάδας της Δ’ κατηγορίας της Αργεντινής.

Στον αγώνα με τη Ρεάλ Πιλάρ ο Μεντίνα στο 27’ του αγώνα δέχτηκε ένα σκληρό μαρκάρισμα στο κέντρο του γηπέδου, με τον διαιτητή να μη δίνει ούτε φάουλ, ούτε κάρτα στον αντίπαλο.

Ο Μεντίνα μετά από περίπου ένα λεπτό δεν άντεξε και έπεσε στο χορτάρι, καθώς είχε ένα μεγάλο σκίσιμο στο πόδι.

«Έχω πάνω από 25 ράμματα, 15 εσωτερικά και 10 εξωτερικά, ευτυχώς όμως δεν βρήκε μυ ή νεύρο. Συνέχισα να τρέχω και μόνο όταν έφυγε η μπάλα κατάλαβα ότι το πόδι μου έτρεμε. Τότε κοίταξα και είχε παντού αίμα» είπε ο Μεντίνα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν