Αν και προηγήθηκε δύο φορές, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που ήταν καλύτερη στον αγώνα με την Λέστερ και αδικείται από το 2-2, δεν κατάφερε να πάρει το ενδέκατο σερί διπλό της Λέστερ αφού το γκολ του Βάρντι λίγο πριν το τέλος της στέρησε την νίκη. Η Μάντσεστερ Γιουνάτεντ βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και το δείχνει εδώ […]

Αν και προηγήθηκε δύο φορές, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που ήταν καλύτερη στον αγώνα με την Λέστερ και αδικείται από το 2-2, δεν κατάφερε να πάρει το ενδέκατο σερί διπλό της Λέστερ αφού το γκολ του Βάρντι λίγο πριν το τέλος της στέρησε την νίκη.

Η Μάντσεστερ Γιουνάτεντ βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και το δείχνει εδώ και αρκετές αγωνιστικές. Ακόμα και σήμερα, και ας μην κέρδισε στο Κινγκ Πάουερ Στάντιουμ. Κάτι οι ευκαιρίες, και το γκολ λίγο πριν το τέλος του αγώνα της στέρησαν το τρίποντο. Αλλά στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος, και η Λέστερ δεν είναι μια τυχαία ομάδα στην φετινή Πρέμιερ λιγκ.

Ο Μάρκους Ράσφορντ σκόραρε το γκολ No 50 στην Πρέμιερ Λιγκ.

Αυτή η ομάδα φαίνεται να βρίσκει την σταθερότητα που της έλειπε ψάχνει μόνο την νίκη σε κάθε αγώνα και αυτό φαίνεται από την συμπεριφορά της ειδικά στα εκτός έδρας που είναι καταπληκτική. 6-1-0 το ρεκόρ της. Αν και στο Ολντ Τράφοντ σταματήσει να κάνει δώρα, είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για τον τίτλο.

Leicester City 2-2 Manchester United: Reds concede late in Boxing Day draw - The Busby Babe

Λέστερ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-2

Παρότι προηγήθηκε δις με Ράσφορντ και Μπρούνο Φερνάντες, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εμφάνισε ξανά αμυντικά προβλήματα και οι «αλεπούδες» τα εκμεταλλεύτηκαν, βρίσκοντας απαντήσεις με Μπαρνς και Βάρντι για να… φρενάρει την αντίπαλό της (2-2).

Ο… εξαφανισμένος Βάρντι χάρισε στις «αλεπούδες» τον βαθμό, ο Καβάνι προσπάθησε να κάνει τη διαφορά ελάχιστα λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς, ο Μπρούνο Φερνάντες συνέχισε να είναι εκπληκτικός με ασίστ και γκολ στους «κόκκινους διαβόλους», όμως, η άμυνα της ομάδας του Μάντσεστερ τιμωρήθηκε σκληρά ακόμα και στα ελάχιστα λάθη που έκανε… 

Κάπως έτσι, η Λέστερ παρέμεινε στη δεύτερη θέση και πάνω από την Γιουνάιτεντ, η οποία όμως έχει ένα ματς λιγότερο.

https://twitter.com/gollerburadaa/status/1342838434956791813

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ