Ο Νεϊμάρ στο τελευταίο του Ευρωπαϊκό παιχνίδι, πήρε από το χέρι την Παρί και την οδήγησε στην πρωτιά του ομίλου, όταν ακόμα και η προκριση παιζόταν ακόμα. Αν όχι το καλύτερο, σίγουρα ένα απο τα καλύτερα παιχνίδια του Νειμάρ με την Γαλλική ομάδα. Με την Βραζιλία κάνει παπάδες, αλλά και στην Παρί είναι αναντικατάστατος. Ο […]

Ο Νεϊμάρ στο τελευταίο του Ευρωπαϊκό παιχνίδι, πήρε από το χέρι την Παρί και την οδήγησε στην πρωτιά του ομίλου, όταν ακόμα και η προκριση παιζόταν ακόμα. Αν όχι το καλύτερο, σίγουρα ένα απο τα καλύτερα παιχνίδια του Νειμάρ με την Γαλλική ομάδα.

Με την Βραζιλία κάνει παπάδες, αλλά και στην Παρί είναι αναντικατάστατος. Ο Νεϊμάρ την φετινή χρονιά δείχνει αλλαγμένος προς το καλύτερο όσον αφορά τον χαρακτήρα του, γιατί για τις ικανότητες του ούτε λόγος. Καντάρια μπάλα ο Βραζιλιάνος.

Επιτέλους αποφάσισε να αφήσει τα προσωπικά του και να γίνει ο ποδοσφαιριστής που είχαμε θαυμάσει σε νεαρή ηλικία στην Σάντος. Όταν τότε όλοι πίστευαν ότι θα γίνει ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του πλανήτη.

Ο Ριβάλντο που δεν χαδεύει αυτιά με τις δηλώσεις του είχε πει για την Βραζιλιάνο σούπερ σταρ.

«Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, αν δεν πάρεις την «Χρυσή Μπάλα» ή το βραβείο «The Best», μοιάζει σαν να μην είσαι ο καλύτερος στον κόσμο. Στον Νεϊμάρ δεν έδωσαν κανένα από αυτά τα βραβεία, αλλά είναι ένας από τους καλύτερους» υποστήριξε ο Βραζιλιάνος άλλοτε σταρ της.

Watch: All Messi, Suarez, Neymar goals in 2015 - Sportsnet.ca

Η πρώτη ομάδα στην οποία έπαιξε επαγγελματικά ήταν η Σάντος, κι αυτό βοήθησε στις συγκρίσεις με τον Πελέ, με την οποία έκανε ντεμπούτο μόλις στα 17 του. Με τον Νεϊμάρ να είναι εξαιρετικός και κομβικός, η ομάδα κέρδισε συνεχόμενους τίτλους, με αποκορύφωμα το Copa Libertadores το 2011 που ήταν ο πρώτος διεθνής τίτλος της ομάδας από το 1963.

 Έφτασαν στο σημείο να τον συγκρίνουν ακόμα και με τον Πελέ οι συμπατριώτες του, πλην όμως δεν έχει μπει ακόμα στη «ζυγαριά» με ποδοσφαιριστές όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο ή ο Λιονέλ Μέσι. Στη σκιά του δεύτερου ζούσε, άλλωστε, στη Μπαρτσελόνα τα τελευταία χρόνια και φαίνεται πως ήταν και δική του επιλογή να κάνει το μεγάλο βήμα για να γίνει το «αφεντικό» στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Παρί Σεν Ζερμέν. Τόσο μέσα στο χορτάρι όσο και στα αποδυτήρια.

Στην Μπαρτσελόνα δεν θα μπορούσε να είναι το κεντρικό πρόσωπο της ομάδας, αλλά η συνεργασία Μέσι-Νειμαρ-Σουαρες έμεινε στην ιστορία, για τα τρελά και απίστευτα που έκανε στο χορτάρι, και ένας ποδοσφαιρικός πλανήτης να παραληρεί. Η επιθετική τριάδα της Μπαρτσελόνα, Μέσι, Νεϊμάρ και Σουάρες αποτελεί τον εφιάλτη για κάθε αντίπαλο προπονητή και περισσότερο δε για τους αμυντικούς που καλούνται να τους αντιμετωπίσουν στον αγωνιστικό χώρο.

Νεϊμάρ ντα Σίλβα Σάντος Τζούνιορ. Ένα όνομα που κόστισε 222 εκατ. ευρώ στον Νασέρ Αλ Κελαΐφι και την Oryx Qatar Sports Investments. Η πιο ακριβή μεταγραφή παγκοσμίως στο ποδόσφαιρο. Τα 222 εκατ. ευρώ που δόθηκαν για να μετακινηθεί ο Νεϊμάρ στη Μπαρτσελόνα, θα μνημονεύονται για πάντα.

The 6 Clubs Who Are Interested in Signing Mbappé and Neymar - PSG Talk

Στην Παρί που θα ανανεώσει (μένουν μόνο οι υπογραφές) έχει βρει τον Μπαπέ και κάνουν ένα εκρηκτικό δίδυμο. 

Δεν ήταν τυχαία η δήλωση του μεγάλου Βενγκέρ:

«Δεν έχουμε ξαναδεί παίκτες όπως οι Μέσι και Κριστιάνο. Με τέτοια ποιότητα που κάνουν το κάτι διαφορετικό ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις. Ωστόσο, η κυριαρχία τους φτάνει στο τέλος της. Έρχεται πλέον η νέα γενιά και οι διάδοχοί του παίζουν μαζί στην Παρί. Είναι ο Νεϊμάρ και ο Εμπαπέ».

Η ξέφρενη πορεία της Παρί Σεν Ζερμέν στην Γαλλία και ο ρόλος που παίζουν οι Μπαπέ και Νεϊμάρ σε κάθε θετικό αποτέλεσμα της ομάδας, είναι κυριαρχικός. Τώρα πολλοί θα πουν ότι δεν κατάφερε να πάρει το Τσάμπιονς Λιγκ τόσα χρόνια. Αλλά εδώ η απάντηση είναι εύκολη. Εκτός από μεγάλους ποδοσφαιριστές χρειάζεσαι και ένα καλό προπονητή!!!

 Έχει ακόμα όμως το ίδιο όνειρο. Να γίνει ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον πλανήτη. Σίγουρα κατάφερε να γίνει ζάμπλουτος, ακόμα και τώρα αν σταματούσε το ποδόσφαιρο τα χρήματα που έχει κερδίσει θα του ήταν αρκετά για να ζήσουν και οι επόμενες γενιές της οικογένειάς του.

Είναι σε καλό δρόμο και νομίζουμε ότι οι ακόμα καλύτερες μέρες του ΝΕΙΜΑΡ είναι μπροστά του. 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Νειμαρ

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ