Τον Μάιο του 2019, η άρνησή του στο σήμα αλλαγής του Μαουρίτσιο Σάρι, τον στιγμάτισε ως ασεβή κι εκ του αποτελέσματος «μοιραίο». Η Τσέλσι είχε ηττηθεί στη διαδικασία των πέναλτι από τη Μάντσεστερ Σίτι (3-4).  Από τότε ο Ισπανός κίπερ σταδιακά πέρασε στο περιθώριο των Μπλε. Δύο και πλέον χρόνια αργότερα, ήταν η στιγμή του […]

Τον Μάιο του 2019, η άρνησή του στο σήμα αλλαγής του Μαουρίτσιο Σάρι, τον στιγμάτισε ως ασεβή κι εκ του αποτελέσματος «μοιραίο». Η Τσέλσι είχε ηττηθεί στη διαδικασία των πέναλτι από τη Μάντσεστερ Σίτι (3-4).  Από τότε ο Ισπανός κίπερ σταδιακά πέρασε στο περιθώριο των Μπλε. Δύο και πλέον χρόνια αργότερα, ήταν η στιγμή του να «λάμψει», να εξιλεωθεί.(gazzetta)

Αυτή τη φορά ήταν εκείνος που πήρε το «βάπτισμα» του Τόμας Τούχελ από τον πάγκο για τα πέναλτι, αντικαθιστώντας τον Εντουάρ Μεντί στο 119. ‘ Χάρη σε δύο δικές του αποκρούσεις, οι Μπλε κατέβαλαν την αντίσταση της Βιγιαρεάλ (1-1, 6-5 πεν.).  Κατέκτησαν το πρώτο τους Σούπερ Καπ στον 21ο αιώνα και δεύτερο συνολικά μετά το 1998.

Τσέλσι (Τόμας Τούχελ): Μεντί (119′ Κέπα), Σαλόμπα, Ζουμά (65′ Κρίστενσεν), Ρούντιγκερ, Χάντσον-Οντόι (83′ Αθπιλικουέτα), Καντέ (65′ Ζορζίνιο), Κόβατσιτς, Αλόνσο, Ζίγιες (43′ Πούλισικ), Βέρνερ (65′ Μάουντ), Χάβερτς

Τσέλσι – Βιγιαρεάλ 6-5 (1-1 κ.δ.)

Η Τσέλσι ήταν η νικήτρια του ευρωπαϊκού Supercup, αφού νίκησε στα πέναλτι τη Βιγιαρεάλ με σκορ 6-5. Η κανονική διάρκεια έληξε 1-1.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ