Κουίνσι Πρόμες ο μαχαιροβγάλτης. Είναι το νέο παρατσούκλι του αρνητικού πρωταγωνιστή της ομάδας του Άγιαξ. Τρέχουν και δεν φτάνουν στον Άγιαξ με τα καμώματα του Κουίνσι Πρόμες που η αστυνομία τον συνέλαβε μετά τον αγώνα με την Τζβόλε, που είχε σκοράρει το τέταρτο γκολ της ομάδας του,  γιατί μαχαίρωσε συγγενή του. Καμπάνα μέχρι και 4 […]

Κουίνσι Πρόμες ο μαχαιροβγάλτης. Είναι το νέο παρατσούκλι του αρνητικού πρωταγωνιστή της ομάδας του Άγιαξ.

Τρέχουν και δεν φτάνουν στον Άγιαξ με τα καμώματα του Κουίνσι Πρόμες που η αστυνομία τον συνέλαβε μετά τον αγώνα με την Τζβόλε, που είχε σκοράρει το τέταρτο γκολ της ομάδας του,  γιατί μαχαίρωσε συγγενή του. Καμπάνα μέχρι και 4 χρόνια στην φυλακή

Αναστάτωση έχει προκληθεί στο ολλανδικό πρωτάθλημα από την σύλληψη  του Κουίνσι Πρόμες, που  κατηγορείται ότι επιτέθηκε και τραυμάτισε με μαχαίρι σε ένα πάρτι τον Ιούλιο ένα συγγενικό του πρόσωπο στην πατρίδα του, με το θύμα να έχει σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο άσος του Άγιαξ συνελήφθη την Κυριακή το πρωί και αν βρεθεί ένοχος αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης έως και τέσσερα χρόνια.

Το συμβάν συνέβη στην πόλη της Αμπκουντέ στην Ολλανδία το καλοκαίρι, καθώς όλα ξεκίνησαν με έναν τσακωμό που κατέληξε σε μαχαίρωμα, το οποίο θα μπορούσε να έχει ακόμα πιο άσχημη τροπή, αν δεν επενέβαιναν οι περαστικοί.

Τα κίνητρα παραμένουν άγνωστα με τον Πρόμες να κρατείται για μάξιμουμ τρεις μέρες προτού την προανάκριση οπότε και είναι πιθανό να παραταθεί η κράτηση.

Λίγες ώρες πριν από τη σύλληψη του, ο Πρόμες σκόραρε το πέμπτο του γκολ για φέτος στη νίκη του Άγιαξ με 4-0 επί της Τσβόλε.

 Ο Promes που είναι από το Σουρινάμ ξεκίνησε την καριέρα του με το Twente το 2011, όπου πέρασε τρεις σεζόν πριν μετακομίσει στο ρωσικό σύλλογο Spartak Moscow το καλοκαίρι του 2014. Συνέχισε στην Σεβίλλη και τον Ιούνιο του 2019 πήρε μεταγραφή στον Άγιαξ με 17,5 εκ ευρώ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик