Ο Ντέιβιντ Κοξ, παίκτης της Άλμπιον Ρόβερς, ανακοίνωσε πως εγκαταλείπει το ποδόσφαιρο, μετά από επίθεση αντιπάλου του για τις απόπειρες αυτοκτονίας. Ένα αρκετά λυπηρό περιστατικό συνέβη στα γήπεδα της Σκωτίας. Συγκεκριμένα, στην αναμέτρηση της Στενχάουσμιουρ και της Άλμπιον Ρόβερς, για την τρίτη κατηγορία της χώρας. Ο Ντέιβιντ Κοξ, ποδοσφαιριστής της Άλμπιον Ρόβερς, είχε προβλήματα ψυχικής […]

Ο Ντέιβιντ Κοξ, παίκτης της Άλμπιον Ρόβερς, ανακοίνωσε πως εγκαταλείπει το ποδόσφαιρο, μετά από επίθεση αντιπάλου του για τις απόπειρες αυτοκτονίας.

Ένα αρκετά λυπηρό περιστατικό συνέβη στα γήπεδα της Σκωτίας. Συγκεκριμένα, στην αναμέτρηση της Στενχάουσμιουρ και της Άλμπιον Ρόβερς, για την τρίτη κατηγορία της χώρας.

Ο Ντέιβιντ Κοξ, ποδοσφαιριστής της Άλμπιον Ρόβερς, είχε προβλήματα ψυχικής υγείας. Πολλές φορές προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή του στο παρελθόν. Ο επιθετικός λοιπόν, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το ποδόσφαιρο, όταν στο ημίχρονο του ματς, ο αντίπαλός του τον κορόιδεψε.

Συγκεκριμένα, φέρεται να τον χλεύασε ο Τζόναθαν Τίφονι, για τις απόπειρες αυτοκτονίας του.

Ο Κοξ δήλωσε τα εξής σχετικά με αυτό το λυπηρό γεγονός:

«Ένας από τους παίκτες της Στενχάουσμιουρ, με τον οποίο είχα μια μικρή συζήτηση, αποφάσισε να μου επιτεθεί για τη λογική μου. Μου είπε ότι θα έπρεπε να είχα κάνει καλά την αυτοκτονία την πρώτη φορά.

Μερικοί άνθρωποι μπορεί να πιστεύουν ότι δεν είναι μεγάλη υπόθεση, αλλά βαριέμαι να το ακούω. Δεν με πληρώνουν αρκετά για αυτό. Εάν με είχαν βγάλει έξω για να παίξω, πιθανώς θα έσπαγε σκόπιμα τα πόδια μου.

Προσπάθησα να μιλήσω με τους διαιτητές για αυτό, αλλά δεν ήθελαν να μάθουν τίποτα γιατί δεν το άκουσαν. Άρα κόβω το ποδόσφαιρο»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι