Ο Ισπανός αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Ράμος έχει τα δικά του μυστικά για τη διατροφή του και το πώς να διατηρεί τους κοιλιακούς του. Ο Σέρχιο Ράμος έκανε μια μεγάλη… αποκάλυψη, λέγοντας αυτά που επιτρέπονται και αυτά που δεν επιτρέπονται στη διατροφή του. Ώστε να επιδείξει τη σωματική του διάπλαση. Ο ίδιος, συχνά πυκνά […]

Ο Ισπανός αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Ράμος έχει τα δικά του μυστικά για τη διατροφή του και το πώς να διατηρεί τους κοιλιακούς του.

Ο Σέρχιο Ράμος έκανε μια μεγάλη… αποκάλυψη, λέγοντας αυτά που επιτρέπονται και αυτά που δεν επιτρέπονται στη διατροφή του. Ώστε να επιδείξει τη σωματική του διάπλαση.

Ο ίδιος, συχνά πυκνά δείχνει τους κοιλιακούς του, αλλά το καλοσχηματισμένο σώμα του γενικότερα. Άλλωστε, δουλεύει αρκετά σκληρά για να το διατηρήσει. Όμως, εκτός αυτού, σημαντικό ρόλο παίζει κι η διατροφή του.

Ο αμυντικός της Ρεάλ αναφέρει: «Πρέπει να ‘χω ένα πολύ σημαντικό συμπλήρωμα διατροφικής ισορροπίας. Δεν είμαστε ρομπότ, δεν είμαστε μηχανές. Το σώμα χρειάζεται αυτά τα θρεπτικά συστατικά που θα προσφέρουν καλύτερη απόδοση αργότερα».

Τρώει σοκολάτα… κάθε 15 ημέρες, «τρελαίνεται» για μαγιονέζα!

Πολλοί ήδη… σταματήσατε να διαβάζετε, όμως το καλοσχηματισμένο σώμα, χρειάζεται θυσίες. Όπως επίσης και η καλή απόδοση.

Προπονείται κάθε τρεις μέρες χωρίς πρωϊνό και παίρνει μια πρωτεϊνη. Το μεσημεριανό και το δείπνο του το λαμβάνει εναλλάξ, με σαλάτα, ψάρι και κρέας. Όσο για το γλυκό… κάθε 15 ημέρες, τρώει κι ένα σνακ σοκολάτας.

Ουσιαστικά, με αυτόν τον τρόπο προσέχει το σώμα του για 29 ημέρες τον μήνα, ώστε να «δικαιούται» και μία… παρασπονδία για γλυκό!

Στο τραπέζι του υπάρχει πάντα η μαγιονέζα! Δηλώνει… τρελαμένος, μάλιστα όταν τρώει χάμπουργκερ αδειάζει όλη τη μαγιονέζα σε αυτό.

Σίγουρα, θέλει πολλές θυσίες για να παίζεις με τέτοια απόδοση, έχοντας κι ένα τόσο γυμνασμένο σώμα. Θα έχει πολλά να… γευτεί, μόλις «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.  

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν