Η ενίσχυση της ομάδας δεν μπορεί να περιμένει, και ο Μουρίνιο εχει έτοιμο το πλάνο και η διοίκηση είναι έτοιμη να το κάνει πράξη. Μέχρι εκεί που μπορεί. Μια περίπτωση που ενδιαφέρει αρκετά τον Ζοσέ είναι ο Ανχελ Ντι Μαρία (Ángel Fabián Di María Hernández), του οποίου το συμβόλαιο λήγει στο τέλος της σεζόν και […]

Η ενίσχυση της ομάδας δεν μπορεί να περιμένει, και ο Μουρίνιο εχει έτοιμο το πλάνο και η διοίκηση είναι έτοιμη να το κάνει πράξη. Μέχρι εκεί που μπορεί.

Μια περίπτωση που ενδιαφέρει αρκετά τον Ζοσέ είναι ο Ανχελ Ντι Μαρία (Ángel Fabián Di María Hernández), του οποίου το συμβόλαιο λήγει στο τέλος της σεζόν και ο Αργεντινός επιθετικός ετοιμάζει τις αποσκευές του για το αγγλικό πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα την αθλητική εφημερίδα «L’ Εquipe», ο τεχνικός διευθυντής της πρωταθλήτριας Γαλλίας, Λεονάρντο, δεν έχει προσφέρει ακόμη στον Αργεντινό επιθετικό νέο συμβόλαιο κι αυτός είναι σε επαφές με την Τότεναμ

Το συμβόλαιο του Αργεντινού ολοκληρώνεται και οι Παριζιάνοι δεν δείχνουν διάθεση να το ανανεώσουν, τουλάχιστον με τα ίδια οικονομικά δεδομένα.

Μάλιστα στο σχετικό ρεπορτάζ αναφέρεται πως η Παρί με μια πρόταση κοντά στα 20 εκατ. ευρώ θα τον παραχωρήσει και δε θα περιμένει να τον χάσει ως ελεύθερο στο τέλος της σεζόν.

Ο 32χρονος άσος είναι δυσαρεστημένος από τον Λεονάρντο και αν δεν έχει συγκεκριμένη πρόταση τις επόμενες ημέρες, τότε θα θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Λονδίνου, πιθανότατα από το καλοκαίρι.

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ντι Μαρία, καθώς αναζητά έναν ποδοσφαιριστή στη συγκεκριμένη θέση, από την στιγμή, μάλιστα, που το μέλλον του Γκάρεθ Μπέιλ στους “Spurs” φαντάζει δυσοίωνο. Την εφετινή σεζόν, ο Ντι Μαρία έχει 22 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τέσσερα γκολ και 10 ασίστ, ενώ συνολικά με τη φανέλα της Παρί μετράει 86 γκολ και 102 ασίστ σε 243 αναμετρήσεις.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τότεναμ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик