Σε μια δύσκολη χρονική περίοδο και με τα οικονομικά των ομάδων να είναι σε οριακό σημείο, ο Κιλιάν Μπαπέ είναι από τους βασικούς στόχους μεγάλων Ευρωπαϊκών κλαμπ. Το συμβόλαιό του με την Παρί, λήγει το καλοκαίρι του 2022 και ο Γάλλος αστέρας δεν δείχνει διάθεση ανανέωσης. Όπως είναι σήμερα η κατάσταση, όλα δείχνουν οτι ετοιμάζεται […]

Σε μια δύσκολη χρονική περίοδο και με τα οικονομικά των ομάδων να είναι σε οριακό σημείο, ο Κιλιάν Μπαπέ είναι από τους βασικούς στόχους μεγάλων Ευρωπαϊκών κλαμπ. Το συμβόλαιό του με την Παρί, λήγει το καλοκαίρι του 2022 και ο Γάλλος αστέρας δεν δείχνει διάθεση ανανέωσης.

Όπως είναι σήμερα η κατάσταση, όλα δείχνουν οτι ετοιμάζεται για μία νέα αρχή στην καριέρα του. Αλλά τίποτα δεν είναι δεδομένο, αφού ο Κιλιάν είναι πολύ μικρός σε ηλικία, αρκετά φιλόδοξος και η ομάδα που θα επιλέξει θα πρέπει να του δίνει την δυνατότητα να κερδίσει πολλούς τίτλους, αλλά και να κάνει πολλά ατομικά ρεκόρ. Είναι αρκετά φιλόδοξος. Αλλά αν η Παρί τα φέρει τούμπα όλα και του προσφέρει ένα πολύ φιλόδοξο μέλλον τότε δεν αποκλείουμε και την παραμονή του.

Πολλά ονόματα έχουν ακουστεί κατά καιρούς, με φαβορί να είναι η Ρεάλ που είναι και η προσωπική αδυναμία του Φλορεντίνο Πέρεθ, η Λίβερπουλ, και από κει και πέρα όλα τα μεγάλα ονόματα είναι έτοιμα να κάνουν την  προσφορά τους. Ή μάλλον όχι όλα. Εκτός της Μπάγερν!

Η πρωταθλήτρια Γερμανίας δεν είναι όπως τις άλλες ομάδες και δεν θέλει να είναι στο επίκεντρο των δημοσιευμάτων για παίχτες που για διάφορους λόγους δεν πρόκειται να χτυπήσει στο μεταγραφικό παζάρι. Όπως έκανε με την περίπτωση του Χάλαντ που είπε ξεκάθαρα ότι δεν την ενδιαφέρει η περίπτωση του επιθετικού της Ντόρτμουντ, τώρα ο ο Καρλ Χάϊντς Ρουμενίγκε κάνει το ίδιο και με την Γάλλο διεθνή Κιλιάν Μπαπέ. 

Ρουμενίγκε: «Όταν ψάχναμε για προπονητή, ο Κλοπ είχε συμβόλαιο» | ShootandGoal

Όπως δήλωσε σε συνέντευξη του στην γαλλική εφημερίδα «Le Figaro»:

«Λατρεύω τον Μπαπέ και τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται, αλλά δεν θα μπορέσουμε ποτέ να τον φέρουμε στην Μπάγερν. Σε κάθε περίπτωση, είναι καλά εκεί που βρίσκεται. Ο Νασέρ (σ.σ. Αλ κελαϊφί πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν), είναι καλός φίλος μου. Και δεν θα τον ενοχλήσω σε αυτό το θέμα.

Μίλησε επίσης και για τον ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής Γαλλίας Ντιντιέ Ντεσάμπ:

«Συχνά είχαμε συζητήσεις για παίκτες που επέλεξε και που δεν θεωρήθηκαν κατάλληλοι ή ήταν ελαφρά τραυματίες. Αλλά τους καλούσε πάντα στην εθνική ομάδα. Οταν ο Ντεσάμπ… σφυρίζει, οι παίκτες του τον ακολουθούν 100%. Τον σέβονται πολύ»

Σίγουρα θα είναι η μεταγραφή του καλοκαιριού!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ