Μια καριέρα γεμάτη διακρίσεις και παράσημα για τον Κριστιάνο Ρονάντο που συνεχίζει να γράφει ιστορία, κάτι που έκανε και στον σημερινό αγώνα με την Λάτσιο που πέτυχε γκολ, έγραψε ακόμα μια διάκριση αλλά δυστυχώς το γκολ δεν ήταν αρκετό αφού η Λάτσιο ισοφάρισε στο 95′ με τον Φελίπε Καϊσέδο. Ο Κριστιάνο έφτασε τα 27 γκολ […]

Μια καριέρα γεμάτη διακρίσεις και παράσημα για τον Κριστιάνο Ρονάντο που συνεχίζει να γράφει ιστορία, κάτι που έκανε και στον σημερινό αγώνα με την Λάτσιο που πέτυχε γκολ, έγραψε ακόμα μια διάκριση αλλά δυστυχώς το γκολ δεν ήταν αρκετό αφού η Λάτσιο ισοφάρισε στο 95′ με τον Φελίπε Καϊσέδο. Ο Κριστιάνο έφτασε τα 27 γκολ το 2020 και έγινε ο πρώτος σκόρερ στα πέντε μεγαλύτερα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Σαν το παλιό καλό κρασί!

Ο Πορτογάλος επιθετικός της Γιουβέντους βρήκε δίχτυα στην αναμέτρηση της Ρώμης με τη Λάτσιο και  έγινε ο πρώτος σκόρερ (27 γκολ) στα πέντε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μέσα στο 2020. Επίσης  έχει βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα στα πρώτα τέσσερα του παιχνίδια του ιταλικού πρωταθλήματος αυτή τη σεζόν. Ο μοναδικός που του είχε καταφέρει κάτι αντίστοιχο είναι ο Πάουλο Ντιμπάλα την αγωνιστική περίοδο 2017/18.

Εικόνα

Ψυχρολουσία για τη Γιουβέντους! Για την έβδομη αγωνιστική πέρασε άφησε δύο βαθμούς στο «Ολίμπικο» απέναντι στη Λάτσιο. Ενώ όλα έδειχναν πως το ματς έχει τελειώσει, στο 95′ ο Καϊσέδο με όμορφο γύρισμα μέσα από την περιοχή μετά από ασίστ του Κορέα σόκαρε τους πρωταθλητές που έμειναν στο -3 από την πρωτοπόρο Μίλαν, η οποία έχει και ματς λιγότερο.

https://twitter.com/Postinor10/status/1325429576504401921

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι