Ο Πορτογάλος επιθετικός της Γιουβέντους βρήκε δίχτυα στην αναμέτρηση της Ρώμης με τη Λάτσιο και  έγινε ο πρώτος σκόρερ (27 γκολ) στα πέντε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μέσα στο 2020. Αλλά πέρα από την πίκρα της ισοφάρισης στο 95΄αποχώρησε από τον αγώνα με τραυματισμό στον αστράγαλο και τον Πίρλο να είναι ανήσυχος! Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε […]

Ο Πορτογάλος επιθετικός της Γιουβέντους βρήκε δίχτυα στην αναμέτρηση της Ρώμης με τη Λάτσιο και  έγινε ο πρώτος σκόρερ (27 γκολ) στα πέντε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μέσα στο 2020. Αλλά πέρα από την πίκρα της ισοφάρισης στο 95΄αποχώρησε από τον αγώνα με τραυματισμό στον αστράγαλο και τον Πίρλο να είναι ανήσυχος!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε μια σύγκρουση με τον Λουίς Αλμπέρτο, με αποτέλεσμα βγει εκτός στα 15 τελευταία λεπτά της αναμέτρησης (αντικαταστάθηκε από τον Ντιμπάλα).

Ο  Αντρέα Πίρλο μετά το τέλος του αγώνα δεν έκρυψε την ανησυχία του και επιβεβαίωσε τις  εκτιμήσεις ότι ο Κριστιάνο έχει υποστεί ένα διάστρεμμα.

«Ο Ρονάλντο είναι παίκτης κλειδί όχι μόνο για τη δική μας ομάδα, αλλά για όλες τις ομάδες στις οποίες έχει αγωνιστεί. Δυστυχώς έχει ένα πρόβλημα στον αστράγαλο και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο», είπε ο Πίρλο, χωρίς πάντως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το διάστημα που ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ