Η μεγάλη δόξα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Ροναλντίνιο, πέρασε πολλά στη ζωή του, και δυστυχώς συνεχίζει την κατρακύλα. Ο Βραζιλιάνος πρώην σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου, Ροναλντίνιο, μας χάρισε απίθανες στιγμές στο χορτάρι. Μάγευε με τα κόλπα του και τα γκολ που πετύχαινε. Όμως, η τωρινή εικόνα του Βραζιλιάνου, δε θυμίζει σε τίποτα εκείνον που θυμόμαστε όλοι. […]

Η μεγάλη δόξα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Ροναλντίνιο, πέρασε πολλά στη ζωή του, και δυστυχώς συνεχίζει την κατρακύλα.

Ο Βραζιλιάνος πρώην σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου, Ροναλντίνιο, μας χάρισε απίθανες στιγμές στο χορτάρι. Μάγευε με τα κόλπα του και τα γκολ που πετύχαινε. Όμως, η τωρινή εικόνα του Βραζιλιάνου, δε θυμίζει σε τίποτα εκείνον που θυμόμαστε όλοι.

Ο Ροναλντίνιο πέρασε πολλά στη ζωή του. Φυσικά, τα είχε όλα, ενώ αγωνιζόταν στις ομάδες που συμφωνούσε. Είχε αρκετά παχυλά συμβόλαια, και για την υπογραφή του, δαπανήθηκαν αρκετά χρήματα. Βέβαια, κατάφερε να καταστραφεί.

Ο ίδιος χρεοκόπησε, πήγε στη φυλακή, όμως σύμφωνα με τους φίλους του το ‘χει ρίξει στο αλκοόλ.

Παλαιότερα απασχολούσε τα Μέσα Ενημέρωσης με τις επιτυχίες του εντός γηπέδων. Όμως, πλέον έχει απασχολήσει αρκετά, για τις εξωγηπεδικές του κινήσεις.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν άτομα του περιβάλλοντός του στη «Lance», είναι εξαρτημένος από το αλκοόλ.

Αναφέρεται πως είναι θλιμμένος, αν και κάθε μέρα την περνά σαν να κάνει πάρτυ. Αναζητά συντροφιά οπουδήποτε και έχει γίνει αλκοολικός!

Πραγματικά κρίμα για τη μεγάλη αυτή δόξα του ποδοσφαίρου…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ροναλντίνιο

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ