Οι άνθρωποι της Ρίβερ Πλέιτ πραγματοποίησαν μια άκρως πρωτότυπη κίνηση, βάζοντας δύο γεράκια σε ρόλο… σεκιούριτι, στο γήπεδο! Δύο μεταγραφές μεγατόνων… έσκασαν για την ομάδα της Ρίβερ Πλέιτ. Η ομάδα της Αργεντινής «προσέλαβε» δύο… γεράκια. Δεν αναφερόμαστε σε κάποιο μεταγραφικό απόκτημα, παίκτη. Ούτε κάποιον προπονητή, ούτε μέλος της Διοίκησης. Αλλά για δύο γεράκια, τα οποία […]

Οι άνθρωποι της Ρίβερ Πλέιτ πραγματοποίησαν μια άκρως πρωτότυπη κίνηση, βάζοντας δύο γεράκια σε ρόλο… σεκιούριτι, στο γήπεδο!

Δύο μεταγραφές μεγατόνων… έσκασαν για την ομάδα της Ρίβερ Πλέιτ. Η ομάδα της Αργεντινής «προσέλαβε» δύο… γεράκια. Δεν αναφερόμαστε σε κάποιο μεταγραφικό απόκτημα, παίκτη. Ούτε κάποιον προπονητή, ούτε μέλος της Διοίκησης.

Αλλά για δύο γεράκια, τα οποία θα έχουν το ρόλο… σεκιούριτι στο γήπεδο.

Πιο συγκεκριμένα, τα εν λόγω πτηνά θα έχουν ως «δουλειά» τους να διώχνουν και τα τρομάζουν τα άλλα πουλιά που πλησιάζουν τον νέο χλοοτάπητα του γηπέδου.

Οι «εκατομμυριούχοι», τον Φλεβάρη επέστρεψαν στο «σπίτι» τους το Μονουμεντάλ μετά από έργα και ανακαίνιση. Τα έργα αυτά κράτησαν επτά μήνες. Μαζί με κάποιες άλλες βελτιώσεις, έριξαν και νέο χλοοτάπητα.

Τα περιστέρια όμως πήγαιναν και έτρωγαν σπόρους χόρτου. Ως αποτέλεσμα, έβλαπταν τον χλοοτάπητα, στο γήπεδο το οποίο δίνει τα ματς της η Εθνική Αργεντινής.

Όμως, ο σύλλογος της Ρίβερ Πλέιτ βρήκε τη λύση, καθώς προσέλαβαν τα γεράκια αυτά, ώστε να προστατευτεί το τερέν από τα περιστέρια!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν