Ο ταλαντούχος παίκτης της Ρεάλ Καστίγια (Ακαδημία Ρεάλ), Σέρτζιο Αρίμπας πέτυχε ένα απίθανο γκολ από το κέντρο του γηπέδου, προσελκύοντας έτσι τον Ζιντάν. Η «βασίλισσα» είναι από τις ομάδες που επενδύουν αρκετά στις Ακαδημίες. Μάλιστα, αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές έχουν ξεκινήσει στη δεύτερη ομάδα των Μαδριλένων (Ρεάλ Καστίγια), έχουν πάρει ευκαιρίες και στην πρώτη ομάδα. Φυσικά, […]

Ο ταλαντούχος παίκτης της Ρεάλ Καστίγια (Ακαδημία Ρεάλ), Σέρτζιο Αρίμπας πέτυχε ένα απίθανο γκολ από το κέντρο του γηπέδου, προσελκύοντας έτσι τον Ζιντάν.

Η «βασίλισσα» είναι από τις ομάδες που επενδύουν αρκετά στις Ακαδημίες. Μάλιστα, αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές έχουν ξεκινήσει στη δεύτερη ομάδα των Μαδριλένων (Ρεάλ Καστίγια), έχουν πάρει ευκαιρίες και στην πρώτη ομάδα.

Φυσικά, η δουλειά που γίνεται εκεί, είναι αξιοθαύμαστη. Ένας εκ των παικτών που έχουν ξεχωρίσει για το ταλέντο τους είναι κι ο Σέρτζιο Αρίμπας. Ο 19χρονος μέσος είναι από τα αστέρια που αναμένεται να λάμψουν στο μέλλον. Με τον τεχνικό της Ρεάλ, Ζινεντίν Ζιντάν να τον έχει ήδη τσεκάρει.

Ο Αρίμπας στην αναμέτρηση επί της Μπαντατζόζ, έβαλε ένα απίθανο γκολ, με σουτ από το κέντρο του γηπέδου.

Σίγουρα, το γκολ του θα το ζήλεψαν και οι μέσοι που βρίσκονται αυτήν τη στιγμή στη Ρεάλ. Άραγε, ο Γάλλος προπονητής θα του δώσει την ευκαιρία και το εισιτήριο για την πρώτη ομάδα, ενόψει νέας σεζόν; Ιδού το εύλογο ερώτημα.

Δείτε το γκολ του νεαρού:

https://www.youtube.com/watch?v=34rxyRQvydc

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν