Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει στη φετινή Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς έφτασε τους 54 τραυματισμούς μέσα στη σεζόν! Ο Ζινεντίν Ζιντάν, κατά τη φετινή αγωνιστική περίοδο, δεν έχει ηρεμήσει από τους τραυματισμούς και τους παίκτες που χάνει. Κι αυτή τη βδομάδα ο… πονοκέφαλος συνεχίζεται. Μπορεί να έχει διαχειριστεί άψογα την κατάσταση, καθώς βρίσκεται μόλις στο -1 […]

Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει στη φετινή Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς έφτασε τους 54 τραυματισμούς μέσα στη σεζόν!

Ο Ζινεντίν Ζιντάν, κατά τη φετινή αγωνιστική περίοδο, δεν έχει ηρεμήσει από τους τραυματισμούς και τους παίκτες που χάνει. Κι αυτή τη βδομάδα ο… πονοκέφαλος συνεχίζεται.

Μπορεί να έχει διαχειριστεί άψογα την κατάσταση, καθώς βρίσκεται μόλις στο -1 από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Επίσης έχει φτάσει και στα ημιτελικά του Champions League. Όμως, ο μεγάλος άτυχος αυτή τη φορά, ήταν ο Φερλάντ Μεντί.

Ο Γάλλος αριστερός μπακ ένιωσε μυϊκές ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση, με το ιατρικό επιτελείο να γνωστοποιεί πως η απουσία του θα φτάσει τις δύο βδομάδες.

Το απίστευτο σε όλο αυτό είναι πως ο Μεντί αποτελεί τον 54ο τραυματισμό της φετινής Ρεάλ. Πιο απλά, δεν μπορεί να ησυχάσει…

Είναι ατυχία, ή η προετοιμασία της φαίνεται… τώρα;

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ