Ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, Μαρσέλο, κινδυνεύει να στερήσει την παρουσία του στον δεύτερο ημιτελικό, καθώς κληρώθηκε να δουλεύει σε εκλογικό κέντρο. Ο Ζινεντίν Ζιντάν, κατά τον πρώτο ημιτελικό επί της Τσέλσι για το Champions League, έδωσε φανέλα βασικού στον Μαρσέλο. Όμως, ενόψει ρεβάνς κινδυνεύει να μην τον έχει καν στη διάθεση του. Ούτε από […]

Ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, Μαρσέλο, κινδυνεύει να στερήσει την παρουσία του στον δεύτερο ημιτελικό, καθώς κληρώθηκε να δουλεύει σε εκλογικό κέντρο.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν, κατά τον πρώτο ημιτελικό επί της Τσέλσι για το Champions League, έδωσε φανέλα βασικού στον Μαρσέλο. Όμως, ενόψει ρεβάνς κινδυνεύει να μην τον έχει καν στη διάθεση του. Ούτε από τον πάγκο…

Ένα τυχαίο γεγονός μπορεί να στερήσει από τον Βραζιλιάνο την παρουσία του στη ρεβάνς. Και ο λόγος είναι οι δημοτικές εκλογές που θα λάβουν χώρα, παραμονή του ημιτελικού. Ο Μαρσέλο έχει κληρωθεί να εργαστεί σε εκλογικό κέντρο. Μην μπορώντας να ταξιδέψει στο Λονδίνο μόνος του. Καθώς βάσει πρωτοκόλλου, είναι υποχρεωμένος να ταξιδέψει μαζί με την ομάδα.

Βέβαια, στη Ρεάλ έχει χτυπήσει «συναγερμός»! Με τη Διοίκηση να καταβάλλει κάθε δυνατή και αδύνατη προσπάθεια, ώστε να έχει τον παίκτη της στο ματς. Όμως, η περίπτωση είναι αρκετά δύσκολη, καθώς οι μόνοι που μπορούν να «εξαιρεθούν» είναι εκείνοι που δουλεύουν στο Εθνικό σύστημα υγείας της χώρας.

Είτε θα υπάρξει κάποια ανατροπή, είτε ο Μαρσέλο θα λείψει από την αποστολή, βλέποντας από το σπίτι του το σημαντικό αυτό ματς, στις 5/5.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα