Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν ερωτήθηκε για το μέλλον του στην ομάδα, με την απάντησή του να δείχνει αβεβαιότητα. Κατά τη συνέντευξη Τύπου της Ρεάλ, ενόψει της αναμέτρησης με αντίπαλο τη Θέλτα (20/3, 17:15) για το πρωτάθλημα, ο Ζινεντίν Ζιντάν μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου. Ο ίδιος ερωτήθηκε μεταξύ άλλων και για το […]

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν ερωτήθηκε για το μέλλον του στην ομάδα, με την απάντησή του να δείχνει αβεβαιότητα.

Κατά τη συνέντευξη Τύπου της Ρεάλ, ενόψει της αναμέτρησης με αντίπαλο τη Θέλτα (20/3, 17:15) για το πρωτάθλημα, ο Ζινεντίν Ζιντάν μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου.

Ο ίδιος ερωτήθηκε μεταξύ άλλων και για το μέλλον του στη Ρεάλ Μαδρίτης, τονίζοντας πως δεν έχει στα σχέδιά του τίποτα απολύτως. Και επίσης δήλωσε πως… τα δεδομένα αλλάζουν.

Αρκετά αινιγματικός ο Γάλλος τεχνικός της «βασίλισσας».

Χαρακτηριστικά η απάντησή του: «Κοιτάζω πάντα μέρα με τη μέρα. Δεν προγραμματίζω κάτι, μπορεί να υπογράψεις δεκαετές συμβόλαιο, κι αύριο να αποχωρήσεις! Τα υπόλοιπα είναι φιλοσοφίες…»

Επιπλέον, ο Ζιντάν σχολίασε την κλήρωση της ομάδας του με αντίπαλο τη Λίβερπουλ, για τα προημιτελικά του Champions League. Απέφυγε να σχολιάσει για το αν τη θεωρεί καλή ή κακή κλήρωση. Χαρακτηρίζοντας επίσης ως πολύ καλή ομάδα τον Αγγλικό σύλλογο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ