Συνεχίζονται ασταμάτητα οι εργασίες ανακατασκευής του «Μπερναμπέου», με στόχο να επιστρέψει η Ρεάλ στο «σπίτι» της, στις αρχές της νέας σεζόν. Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται μακριά απ’ τη φυσική της έδρα, το «Στάδιο Μπερναμπέου», καθώς γίνονται εργασίες αναβάθμισης. Ως εκ τούτου, οι Μαδριλένοι αγωνίζονται στο προπονητικό τους κέντρο. Βέβαια, η… δίψα για το νέο βελτιωμένο […]

Συνεχίζονται ασταμάτητα οι εργασίες ανακατασκευής του «Μπερναμπέου», με στόχο να επιστρέψει η Ρεάλ στο «σπίτι» της, στις αρχές της νέας σεζόν.

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται μακριά απ’ τη φυσική της έδρα, το «Στάδιο Μπερναμπέου», καθώς γίνονται εργασίες αναβάθμισης. Ως εκ τούτου, οι Μαδριλένοι αγωνίζονται στο προπονητικό τους κέντρο.

Βέβαια, η… δίψα για το νέο βελτιωμένο «σπίτι» της Ρεάλ, δεν περιγράφεται, καθώς όλοι περιμένουν με αγωνία να συμβεί αυτό.

Σχεδόν 1000 άτομα δουλεύουν αδιάκοπα όλη τη μέρα για να μετατρέψουν το «Μπερναμπέου», σε ένα απ’ τα πιο σύγχρονα στάδια του κόσμου.

Η πανδημία έχει… βοηθήσει στο να γίνουν πιο γρήγορα οι εργασίες για την ανακατασκευή. Η έδρα της Ρεάλ αναμένεται να έχει ανασυρόμενη οροφή. Πιο απλά, η οροφή θα ανοίγει και θα κλείνει αναλόγως με τις συνθήκες του καιρού.

Επιπλέον, το εξωτερικό του γηπέδου αναμένεται να αλλάζει χρώμα, αναλόγως με το τί θέλουν οι ιθύνοντες. Παρόμοια μορφή έχει το Allianz Arena της Μπάγερν Μονάχου.

Οι αλλαγές και οι βελτιώσεις δε σταματούν εδώ όμως. Το γκαζόν θα είναι πτυσσόμενο, καθώς θα αφαιρείται σε περιπτώσεις που το γήπεδο θα χρησιμοποιείται για άλλους σκοπούς όπως συναυλίες κλπ.

Τέλος, υπάρχει ένα πάρκο 12.003 τετραγωνικών μέτρων, από την πλευρά του «Paseo de la Castellana», το οποίο θα γίνει 32.269 τετραγωνικά μέτρα, με τον χώρο που θα αναληφθεί από την αναδιαμόρφωση του ίδιου του σταδίου.

Ως προς το κόστος, η Ρεάλ αναμένεται να δαπανήσει 800 εκατ. ευρώ. Βέβαια, θα τα δώσει σε δόσεις, καθώς το 2023 αναμένεται να καταβάλλει 29.5 εκατ. έως και το 2049.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι